bt usb dongle i v525 ,HELP!!! :(
Jućer mi je jedna dobra duša s foruma pomogla to insatlirati na komp jer imam jeb.. win 98. Ispricavam se ako cu u kojem trenutku bit prosta i luda ,ali ljudi moji ja cu fakat poludit... Uglavnom, sve stima, konekcija postoji i sve je ok... slike koje prebacim s moba na komp na kompu valjaju, ako ih npr prebacim usbom na siemens pise mi "greska kod otvaranja" ili "oštecena datoteka", ne mogu ih uopce otvorit. Ako npr hocu bilo što uploadat sa kompa na motorolu pise mi "upload failed" nakon 24 posto, zasto? sta trebam napravit da to proradi il da se jednostavno prestanem trudit? mob je bio kodiran na vip, cujem da je los softver, jeli do toga il da odem promjenit dongle za neki drugi jer je u njemu stvar? probala sam i sa xp-a ali i skinuo je fotku na mob ali opet "ostecena datoteka" WTF??!?!kaj je najgore od svega htjela sam ga u Vemilu zamjenit za memory stick kad mi ssestra kaze da oni to tak ne mjenjaju.. posizit cu! bila bi jako zahvalna kad bi mi neko reko u cem bi mogo bit problem i kako da to rjesim!!!!!!
a mozda ja nesto kriv radim pa nek mi neko napise korak po korak kako to napravit! izludit cu vise s tim, cijeli dan jucer i danas se maltretiram grrrrr
udem na bluesoleil -kliknem dva x na mob, skuze se, odem na file transfer, napravim c/p, dode do 24 posto i stane i nakon 2,3 min pise upoaded failed... a neakd mi kod ikonice nacrtan komp, nekad mob, to je valjd svejedno??
HVALA