Obrisao sam slike sa fotoaparata i zelio bih neke vratit nazad!S kojim programom bi to mogao?Samo da nije prevelik jer imam modem!
Hvala
Printable View
Obrisao sam slike sa fotoaparata i zelio bih neke vratit nazad!S kojim programom bi to mogao?Samo da nije prevelik jer imam modem!
Hvala
Možeš probati sa besplatnim PC INSPECTOR File Recoveryem... http://download.pcinspector.de/pci_filerecovery.exe= Citat =:
Izvorno postao perisa
S njime sam ja neke stvari vratio sa kartica... Pogledaj si i onu temu sa izgubljenim podacima sa HDD-a... Uglavnom ti programi mogu i sa kartica vratiti podatke...
Restorer 2000 isto provjereno radi..
Skinio sam slike i onda kad ih hocu otvorit sa xnview-om on mi izbaci poruku:
"format of the file ICO3985.jpg could not be determined".Ali ne za sve slike.Neke mi normalno otvara.
Ah, ne možeš ih sve spasiti... Dio nećeš uspjeti izvući... Ostat će ti samo fragmenti i oštećeni fileovi... Ako si ih većinu uspio izvući budi sretan... Ja sam jednom imao skorz uništenu karticu tako da ništa nisam izvukao... Uglavnom često će biti par oštećenih...= Citat =:
Izvorno postao perisa
Ma ne slušaj to sve.= Citat =:
Izvorno postao perisa
Gle skini si sa ove stranice http://www.artplus.com.hr/ program "nasmješi se"
Napravili su ga naši ljudi i služi isključivo vraćanju takvih stvari sa kartica.
Mnogi fotografi su se nasmješili kada su vidjeli kako je ovaj programčić uspješan.
Poslušaj me i probaj.
Probaj Final Data Enterprise ili Easy Recovery.
Ali nije mi jasno.Program je skinuo slike na disk,i imaju svoju velicinu u kB,ali ih nece otvorit,tj. ( "format of the file ICO3985.jpg could not be determined" ).Da li to znaci da ih nije spasio?!Zasto onda imaju svoju velicinu u kB datoteke?= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Velim ti da si skineš program "nasmiješi se".
Znam dosta profi fotografa kojima je vratio 100 % fotografija, samo staviš karticu u čitač i kažeš mu gdje u koji folder da izvuče fotke.
Ako ne možeš očitati neke fotografije vjerojatno si ih djelomično "prepisao".
Znači kod vraćanja fotografija ili bilo kakvog materijala sa takvih kartica jako je bitno da preko njih ne zapišeš nove fotografije.
Znači ako si obrisao nešto a shvatio si da si se zeznio onda nipošto ne smiješ snimati dalje jer će ti djelomično prepisati obrisanu fotografiju sa novom.
Tada i ako uspiješ izvući takvu fotografiju biti će samo djelomično izvučena i vjerojatno ju nećeš moći otvoriti (a ako ju i otvoriš neće biti cjelovita).
Jel jasnije?
O.K.Šefe.Jasno je kao dan.Probat cu sa Nasmjesise!Pa cemo vidjet.Pozdrav
Isprobao sam ovaj "Nasmiješi se" program u usporedbi sa Restorerom 2000.. Kartica koju imam je samo najednom prestala raditi, tj folder u koji se spremaju slike je 'corrupted'. Sa oba programa sam izvukao iste slike, a one koje nisu valjale nisam nikako dobio (nisu valjale zadnje 2 slike koje sam uslikao).
Samo želim reći da razlika među programima za povrat podataka nije velika tako da je skoro svejedno koji program koristio (free or not:))