Sa kompa si preko BT-a pošaljem neke programe i instaliram ih,ali mi se uopće ne prikaže nigdje taj program,a nemogu ga niti izbrisati iz poruka,piše:OPČENITO:VEĆ SE KORISTI. I kad deinstaliram te programe opet ih nemogu izbrisati.
Molim za pomoć!!!
Printable View
Sa kompa si preko BT-a pošaljem neke programe i instaliram ih,ali mi se uopće ne prikaže nigdje taj program,a nemogu ga niti izbrisati iz poruka,piše:OPČENITO:VEĆ SE KORISTI. I kad deinstaliram te programe opet ih nemogu izbrisati.
Molim za pomoć!!!
prvo napiši koje programe...nakon toga si instaliraj appman kojim možeš ugasiti aplikaciju ukoliko je pokrenuta u pozadini, a ako žečiš ručno izbrisati, instaliraj si Fexplorer, on ti je ko windows explorer i putem njega brišeš što hočeš
Ma probo sam sa fexplorerom ali ih uopće nevidim na njemu (tamo u porukama) pa ih nemogu niti izbrisati,probat ću još sa appmanom,hvala= Citat =:
Izvorno postao Nono01
Probo sam i sa appmanom,ali ništa,nemogu ih nać,to su:handyclock_s60_demo,winvista,symms_s60_70s_cons _ame.To su ta tri programa koja nemogu izbrisati iz poruka,a prije su već bili instalirani i sve je dobro radilo,sada ih nemogu ni instalirat,odnosno mogu ali mi se nigdje ne pokažu njihove ikone.
POMOZITE!!!
Ja mislim da jedan reset ne bi škodio.