kaj vi velite na to?
evo upravo sada dok pišem ovo, gledam ga na najmer stejđu kod legende malnara.
kak mu je to uspjelo, se ja pitam
Printable View
kaj vi velite na to?
evo upravo sada dok pišem ovo, gledam ga na najmer stejđu kod legende malnara.
kak mu je to uspjelo, se ja pitam
LUDNICAAAA..................malnar je lud. jesi vidio kak je cigan podjebavo rodmana, a tek kad je ševa igro košarku protiv njega.
ma najbolji su!
Joj baš mi je žao kaj nisam gledao kak ga zajebavaju... jel ima repriza?
Inače mi je fakat jadno sve to s halabukom oko rodmana, kupleraj smo od zemlje napravili za njega... užas!
točno.Halabuka zbog lu..aka, pa nemogu mi njegovu sliku stavit na naslovnicu jutarnjeg i njegov dolazak opisat ko događaj dana u hrvatskoj,uostalom ko je on da spava u predsjedničkom apartmanu.Svi kaj vani više niš ne vrijede obilaze jadne državice i nadoknađuju si nedostatak slave.kaj ne dolaze sim kad su na vrhuncu karijere pa bi se to pratilo i vani.
sam nek on troši pare kod nas to je dobro.
niš nije on kod nas potrošil pa znaš valda da balkanci uvjek časte druge, pa čak i iz državnog proračuna
ma ja volim rodmana, baš je legenda lik
pa je, opićen je i fura svoj film.Pa znaš da je on kriminalac, i ak se tak dolazi do noćenja u predsjedničkom apartmanu ond nek smo svi kriminalci!
ste vidli facu koju je Rodman napravil na kraju kod Malnara, bila je čista nemrem bilivit da u ovak maloj zemlji ima luđih od mene. Malnar je sjebal frajera...
Sad znamo da najluđi čovo na svetu dolazi iz hr.
dobar je rodman, boli ga qurac za sve...on je u svojem svijetu...
malo mi se gadi zbog nekih svojih poteza u životu, ali bože moj njegov život njegovi potezi....
onaj kaj je na kraju plesao za njega, stari smežurani...e ja sam umrla od smijeha.....rodman je lud i opičen ali brijem da je vidio da ima luđih i to baš u Croatia...
:afro:
Totalno su sjebani!! Pišao sam! Jadan Rodman tj. Jodman :D Nije mu baš sve bilo čisto... očito se nadao drugačijoj emisiju a kad ono.. ha ha
A cigo je bio najbolji kao prevodioc! ha ha Tu i ja brothers! A tek onaj šta je plesao!!!! ha ha
..a kad ga je cigo pitao o madoni......:)
Ma totalni mrak! A piercing na nosu!
prerano se rodman pokupio, taman je završio film na hahateve1 i ja reku idem gledat rođu, a on taman na odlasku... tak da nažalost nisam gledao kaj su čovjeku sve pripremili :(
šteta bio je šou.
ja mislim da je rodman malo dulje ostao da bi doživio živčani slom
mislim da mu je sve to išlo na ***** i dobro da nije popizdio pred tv kamerama
Jel ima netko snimljeno to? Ak ima smije se naći sa mnom na kavi i posudit mi kazetu. ;)
Imam ja u divixu (700MB), trajanje 45min pa ko treba neka javi, u obzir dolazi samo osobna predaja + plaćanje cuge
moze slanje postom+novac za cugu?
hmmmm... nije da mi se bas da slati postom ali dobro...= Citat =:
Poslao: sezam-picika
moze slanje postom+novac za cugu?
Mogu ti to tek poslat oko srijede-cetvrtka pa javi ako ti pase
---
Dugacak je put do 200 postova,
a mladost brzo prolazi pa zato: :D
http://marac.ath.cx/j.jpg
Ma moze. Jos ti se ja javim ili na mail ili na privat za adresu
Ok!= Citat =:
Poslao: sezam-picika