Danas mi je to reko jedan tip koji radi u t-mobilu jer si ga je moj djed htio kupit, al smo sad odlučili da si :-/ kupi v3 jer ovog više nema
Printable View
Danas mi je to reko jedan tip koji radi u t-mobilu jer si ga je moj djed htio kupit, al smo sad odlučili da si :-/ kupi v3 jer ovog više nema
koja lolčina ako je istinito!! ne vjerujem u to... možda nije bilo trenutno pa je srao da ga uopće nema više... neznam, to ja je meni sinulo...= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Ma i u vipu su nam to rekli..sad dal je istina ne znam.
pušiona... soft se da srediti kod kuće.... da mi bar hoćeprodati jednu takvu za jeftine pare. ja je doma sam sredim....= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
eh da i meni oce.. to bi bilo zakon :D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
moderan ti djed?= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
E, da to i ja gledam...
da mozes ga ti sredit doma kao i svi drugi,ali koliko je to legalno? :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Malo mi je čudno da se povlači telefon s tržišta zbog software-a, pa bar se to može sredit u kratkom roku. Da je neka serijska hardwareska greška ok,ali soft? No sve je moguće.
I da ne bi ispalo da opet nešto kontram Baby_Blue jer je bilo "oštre" rasprave oko V3, zahvaljujem na informaciji, samo što njima(vip i t-mobile) ne vjerujem.
Da se nadovežem na tu informaciju, možda i ima nešto,ja sam htio uzet u oglasniku v3x ali je nije bilo nove za kupit već duže vrijeme(pa odlučio uzet v360v,ipak je manji, lakši i 3G mi toliko ne znači). Čudno za novi model,atraktivan,da ga ne dilaju. Po opcijama mobitel zvijer,učinio mi se boljim od 3G Samsung preklopa).
po koliko i nije toliko i je! ja sam kupio dongle i kupljen je na legalan način tako da ne bi trebalo biti problema! Kako drugi unlockeri rade, ilegalno?= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
A to šta ti doma flashas mobitel nije ilegalno. na internetu stalno izlaze update firmwarea. da je to ilegalno, onda bi updateani firmware samo dobivali ovlašteni servisi, zar ne?
BTW: nisi rekla zbog koje greške u firmware-u je povučen sa tržišta?
Nije reko, reko je samo zbog softwerske greške..a sad nisam detektiv da ga bum ispitivala. Navodno da je jedan od razloga zato kaj izlaze ona čudovišta (ali fakat po izgledu ružna čudovišta) maxx i onaj drugi, a i v3i
Može bit da je taj telefon konkurirao v3i jer cijena nije bila jako različita, pa su odlučili jednostavno povući taj model jer dolaze mobiteli na istoj(ili sličnoj) hardwareskoj osnovi kao i v3x tj. njegove unaprijeđene verzije a bilo im je važno možda da imaju u određenom trenutku jači fashion 3G telefon zbog konkurencije tj. da pokriju taj segment tržišta. Možda im je bio samo prijelazni model ili su fulali u marketinškoj strategiji - lansirali modele u krivo vrijeme/krivi vremenski razmak ili sl. pa morali požurit sa novim modelima iz nekog razloga(konkurencija) te im nije odgovaralo da imaju zbunjolu tj. nekoliko gotovo istih telefona na tržištu najednom. Ko će ga znat.= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Meni nisu čudovišta, RAZR maxx mi odlično izgleda - osobito gornji pokrov poklopca sa onim plavim svjetlom i tipkama za multimediju. Pao sam na dizajn tog telefona, v3x mi baš nije imala taj finiš u dizajnu potpuno pogođen. Jedino kaj će ta "čudovišta" imat i opaku cijenu, no za 1g,ako ih ne povuku zbog softw greške:) , možda skupim lovu. A tada će već više ljudi imat videotelefone pa će taj 3G imat smisla(osim danas za brzi prijenos podataka naravno).
Čudno ja ih i nazvao i rekli su da imaju! http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=331331= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
ovaj post je jdini razlog da sam se registrirao da mogu odgovoriti.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ako se nešto kupi legalno ne znaći da je svaki vid upotrebe istoga legalan- pokušajmo povući paralelu s oružem i upotrebom istog...
A unlokeri rade legalno?!?...
Pa da netko misli ako nekaj skine s interneta da je to legalno to granići s ...
Ali da se ne uvrijedi GoGs, ima još bisera, da li rasvjeta tipkovnice troši bateriju, V3 pink se razlikuje od crne ili srebrne( ne po boji), ...
Nikaj zlonamjerno ali dajte malo razmislite prije nego nekaj napišete
Moja V3 se razlikuje od ostalih samo zato što ima video snimanje :thumbup:
ma tvoja v3 je najposebnije biće od plastike i ostalih uran/plutonij dijelova na ovome svijetu meni se čini.... savršenijeg mobitela nema, jednostavno ja padam na koljena kad ga vidim, klanjam mu se, sutra se idem učlanit u kult boga v3....= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
a sad, za dotičnog gospodina, BIBIX:
prvo i osnovno, veliki pozdrav i dobrodošao u našu malu zajednicu.
drugo, jedno kratko pitanje.... tko meni može zabranit da ja dekodiram mobitel na svoju odgovornost? zašto to ne bi bilo legalno, naravno, uz uvjet da ja gubim garanciju?
...:retard:nemoj opet počet, molim te:argue: ...= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
ovaj post je jdini razlog da sam se registrirao da mogu odgovoriti.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ako se nešto kupi legalno ne znaći da je svaki vid upotrebe istoga legalan- pokušajmo povući paralelu s oružem i upotrebom istog...
A unlokeri rade legalno?!?...
Pa da netko misli ako nekaj skine s interneta da je to legalno to granići s ...
Ali da se ne uvrijedi GoGs, ima još bisera, da li rasvjeta tipkovnice troši bateriju, V3 pink se razlikuje od crne ili srebrne( ne po boji), ...
Nikaj zlonamjerno ali dajte malo razmislite prije nego nekaj napišete
a ko ti može zabraniti pucati na ljude?= Citat =:
drugo, jedno kratko pitanje.... tko meni može zabranit da ja dekodiram mobitel na svoju odgovornost? zašto to ne bi bilo legalno, naravno, uz uvjet da ja gubim garanciju?
Slažem se sa zerobravom. Ti sa nečime što si kupio možeš radit što hoćeš, možeš mobitel rastavit u dijelove ako te zanima kako izgleda unutra, možeš dijelove iskoristit za nešto drugo itd.
Jedino što određene radnje povlače za sobom konzekvencu da ti ne vrijedi jamstvo, iako je meni slučaj u kojem u telefon staviš original tvornički soft pa izgubiš garanciju malo sumnjiv zakonski gledano - tu bi pravnike trebalo pitat za mišljenje. Pogotovo zato što si ga platio po nekoj realnoj cijeni a telefon je zaključan na tu mrežu i sa neoriginalnim softwareom, razumijem i slažem se da gubiš otkodiravanjem(osim kod operatera) jamstvo ako si uređaj koji vrijedi 200-300 eura dobio za 1Euro/kn pa se na taj način osiguravaju da ćeš koristit s tim telefonom koji su ti dali badava samo njihovu mrežu.
Dakle, ako je netko kupio mobitel koji je tada postao njegovo privatno vlasništvo, tada može s njime raditi što hoće, ako mu sam ili netko drugi stavi software to nije ilegalno, a drugo je što mu zbog preinaka neće biti priznato jmastvo jer proizvođač garantira da će uređaj u jamstvenom roku raditi kako treba u onakvom obliku i stanju u kojem ga je isporučio.
Riječ ilegalno ima ipak malo drugačije značenje, jer bi svi koji sami popravljaju svoje aute,doma mijenjaju ulje, kotače isl. po takvoj iskrivljenoj logici kršili zakon. Bitno je da je auto tehnički ispravan tj. da ne ugrožava sigurnost prometa na cestama, analogno tome mobitel kojem je netko stavio drugi software ne ugrožava nikoga.
A da nema slučajno dijamante naljepljene po masci kao oni escada(siemens) modeli? Ili piše na njoj hand made in Korea, limited edition............od recimo 10 komada........a jednog iz serije ima i princeza od monaca :lmao:= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Kaj ti briješ briju?= Citat =:
Izvorno postao blueled
Ti si malo zabrijao u krajnost! :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao blueled
Za bilo koji proizvod na svijetu koji nije popravljan ili prerađivan u ovlaštenom servisu gubi garanciju na proizvod koji u stvari ne daje brand kuća gdje je proizvod kupljen nego ovlašteni zastupnik od proizvođača opreme! Kuća u kojoj je proizvod kupljen samo potvrđuje da je proizvod kupljen tad i tad tako da garancija počinje teči od tog trenutka! :thumbup:
A sama izmjena softa ili hardwera zakonski gledano nije ilegalno!
ajde kad si tolko pametan ti nama objasni onda što znači legalno i ilegalno. ja neznam pa bi volio naučit. po tvome bi bilo ovako: kupiš tanjurače i dobiš račun i sve. kupio si ga na legalan način. no ako slučajno odeš u polje i počneš tanjurat onda je to ilegalno jer nisi platio dozvolu za tanjuranje??= Citat =:
Izvorno postao BIBIX
kupiš loptu u dućanu legalno i dobiješ račun, ali je ilegalno igrati se s njom? Ja svoj alat ne zlorabim i može se voditi da ga imam u privatne svrhe. ko može znati da ja radim tuđe mobitele. ako me pitaju, kupio sam uređaj jer volim prčkati po mobitelu pa ako nešto shebem, da ga imam sa čime oživiti!