http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...19542428005459
Sta valja ovo vidim ima u konzumu za 1560Kn?
Printable View
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...19542428005459
Sta valja ovo vidim ima u konzumu za 1560Kn?
ne izgleda loše, pogotovo ne za tu cjenu :)
...bome je jeftin...ide LCD-ima cijena dolje,ali ne znam koliko su kvalitetni...
Primjetite da cijene padaju samo monitorima sa D-sub prikljuckom...
ti monitori imaju jako los kontrast kada ih spojis na kompjuter i moraš ih uvijek podešavati i u njihovim postavkama i u postavkama grafičke...
DVI monitori i dalje drze svoju cijenu jer takih problema kod njih nema
hm...prije 2 mjeseca sam za veču cjenu nego je ovaj 19" monitor uzeo 17" a nema dvi, što se mene tiče prezadovoljan sam a postavke nisam diro nikad.
Pa sta to znaci da je ovo dobra kupnja ili?
Sta s ovim odzivom od 8 ms mislite da je to o.k.? Svijetlina, kontrast?? I naravno sto je to u konzumu jos nekih 200Kn jeftinije neko u vemilu i drugima.
Nemogu nac nigdje neku dobru recenziju, zna neko?
Za te novce ne mozes dobiti bolje, jedino je problem zbog DVI prikljucka, ali ako imas stariju graficku koja nema DVI,onda ti je to odlicna kupnja.
Eh da, moraš pitati prodavača koliko je garancija na taj monitor... i koliko je garancija na mrtve pixele...
Ako je garancija 1 godinu i na 3 mrtva, onda se ne isplati uzimati... radije uzet u nekoj prodavaonici informatičke robe a ne u samoposluzi mješovite robe...
garancija je jednako valjana,uređaj je isti ,mislim da neče pogriješit ako si zaštedi ovih 200kn, jedina je razlika da pored monitora ne stoji drugi monitor nego salata ;)
Garnaciju daje LG, a ne prodavac.Trebalo bi nazvati njihov servis i pitati.
E tu se varaš...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Garanciju ti davaju ovlađteni serviseri...
Vemil je sam serviser za svoju robu koju nabavlja i on od LGa dobije robu kakvu naruči i LG njemu da garanciju i onda vemil nama da garanciju...
Ovlašteni serviser emecete je Kumex mislim... i sa njima sam ja imao mnogo problema... naime, kao popravljaju uređaj 2 mjeseca ( 60 dana smije ostat na garanciji ) i onda naravno, jer su nestručni, ne poprave nego pošalju zahtjev LGu za novo... Što je najgore, sve evidencije pišu u knjige, na papire... Za kompjuter nisu čuli... hehe.. :thumbdown
Pa nije bas, koliko ja znam ve-mil ne servisira HP, EPSON, OLYMPUS, SONY, CANON, IBM/LENOVO.Recimo ja sam kupio LCD u Pevecu i dobio sam garanciju od LG, tj. njihovog pravnog zastupnika u RH Ecos.Zar ne vrijedi ono uako ti u roku od 45 dana ne poprave proizvod moraju ti ga zamjeniti za novi?
Meni su u Pevcu rekli da nakon 90 dana ako ne poprave uredaj dobijem novi. I tako i bi ja dobio novi Lexmark printer. Al ajde da ne klaframo o tome u ovoj temi.
Imam Ati Radeon 9600 s 256MB rama ima tamo neke ulaze nazad sta ja znam :D
Moram jedino vidjet onda za tu garanciju.
Ako je garancija ista kao i u vemilu, onda naravno, uzmi taj monitor... 200 kn jeftinije za neznam 10 minuta srama ( ko što je neko reko: dajte mi kruh, mlijeko, kilu paprike i jedan 19" LCD monitor ).... :thumbup: :thumbup: ;D ;D
A ovo si dobro reko:chef: