Molim Vas možete mi preporučiti neki digitalac za nekih 1.200 - 1.300 KN.
Hvala!!!
Printable View
Molim Vas možete mi preporučiti neki digitalac za nekih 1.200 - 1.300 KN.
Hvala!!!
ja kupio canona a530 i jako sam zadovoljan. aparatic radi odlicno. cijena; 1200 kn
Moja preporuka je SONY DSC-S600, ali racunaj da ti treba i memoriska kartica za njega, a kako aprat ima dosta piksela minimalna je od 512MB sto poskupljuje kupnju
...ovo je definitivno najbolji foto za te novce...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Slažem se, ja sam tri kupio kolegama i nitko mi se nije požalio.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Nude stvarno dosta za tako malu cijenu.
ok, hvala dečki. :flame:
Ima podosta tema na forumu u dijelu Digitalna fotografija koje se bave bas tematikom koja i tebe zanima.
Stoga savjetujam malo pretraziti forum, naci ces puno korisnih stvari.
Inace slazem se sa prethodnicima koji su odgovarali u temi da je S600 jedan od najrealnijih i najocitijih izbora u spomenutom cijenovnom rezredu.
Samo mi kažite, molim vas! Nešto o OLYMPUS FE-140. Što bi se više isplatilo sony DSC-S600 ili ovaj?
I samo da kažem. već imam xD-Picture od 256 MB. Ali neznam kakav je Olympusov. Ako ga neko ima ili nešto zna o njemu. Neka nešto napiše. Hvala
Nisam puno Sonya koristio, samo sam ih par imao prilike probati, ali sam zato imao nekoliko Olypmusovih modela i imao sam prilike još nekoliko pregledati malo detaljnije... Olympus, bar po meni, ne nudi ništa posebno, pogotovo ta najniža klasa... Stoga, moj savjet bi ti bio S600... Tih nekoliko puta što sam vidio Sonyeve fotiće mislim da su stvarno solidni... Već kao firmu bih, barem u ovoj klasi izabrao Sony, a i ovaj S600 kao model mi djeluje bolji od FE-140. Mislim da sa S600 nećeš pogriješiti. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Red
OK, Hvala na savjetu. :thumbup:
Unatoc cinjenici da i FE140 za novac koji je za njega potrebno izdvojiti, daje dosta, moram se sloziti sa DJDeveloxom da bi u ovoj dvojbi Sony S600 bio bolji odabir.
Doticni aparat ipak je nesto privlacniji dizajnom i dimenzijama, te u nekim mogucnostima lagano vodi pred Olympusom.
U korist ovoga gore navedenoga govori i zadovoljstvo onih koji su se odlucili na kupnju S600 modela. Naime, ja nisam cuo da je netko tko je bio realan pri prosudjivanju mogucnosti aparata, s obzirom na ulozeni novac, a tko je kasnije bio nezadovoljan odabirom.
Stoga moje preporuke za S600. :thumbup: