našao san doslovno ovaj mob prednje maske nema razbijena ekran razbijen,trenutačno ne radi,ali pločica unutra se čini ok kao i sve ostalo.Koliko bi me mogao popravak doći
Printable View
našao san doslovno ovaj mob prednje maske nema razbijena ekran razbijen,trenutačno ne radi,ali pločica unutra se čini ok kao i sve ostalo.Koliko bi me mogao popravak doći
Baš nikakvih znakova života ne daje? Ako je tako, mislim da bi te mogao skuplje doći popravak-pazi tu je ekran, tko zna što je na ploči otišlo.= Citat =:
Izvorno postao libom
Ako ga ne osposobiš bar da znaš kad je uključen, savjetujem ti da ga niti ne pokušavaš popraviti, odn. bit će "skuplja pita od tepsije".
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
prob je šta se neće upalit uopće
Ne znam koliko Mobis naplaćuje samo pregled i dijagnostiku, vjerojatno skupo.
Ako imaš nekog frenda koji se time bavi, da ga zamoliš za pomoć.
Tko zna što bi još moglo biti-pojačalo, antena, zvučnik...
ma probaj ga prodat nekom servisu i to je to..
...ufff, a kolko bi dobio za njega, možda 100kn uvrh glave...= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
Ak je u takvom stanju da je sve razvaljeno i da ga čak ne može ni upaliti, pitanje je dal taj mob vrijedi i 100kn...inače, mogao bi ga prodati nekom za dijelove, ali onda na njemu bar nekaj mora biti potpuno ispravno da bi se moglo iskoristiti...
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
a bolje i 100kn nego niš...prije godinu i pol pala mi je 6600 sa stola nekak nespretno i pukla je matićna .. nosio ga u mobis i rekli da se neisplati popravljat i bla bla bla.... dao njima oko 40 kn za pregled uredjaja . kasnije ga prodao nekom serviseru za 150kn ..
Ne znam kako je to kod vas u Hrvatskoj, ali ja bih probala da ga odnesem u neki servis i probam, verovatno bi ga uzeli zbog delova ili tako necega... Valjda ce ti dati bar 20 e za njega...
ma to su sve maticne sa vise slojeva... vjerojatno je negdje nesto puknuto ili tako nesto. radije prodaj ono sto valja (baterija, zvucnik, mikrofon...)= Citat =:
Izvorno postao libom
jel ima kasko mob :bunny: :spin: :spin: :spin: koje osiguranje i tako nisi nam to nabrojao ;D ;D ;D
ja imam srecu... kod nas u vkci ima jedan stvarno posten servis, dijagnoza kvara se ne naplacuje:comp: (meni je lik na 6170 (puklo kuciste, maske, flat... zamjenio i naplatio 150kn)
najbolje ti je odnjet u neki servis pa pitat koliko bi bio popravak.
odnesi ga nekom pametnom da napravi!