Ovako stoje stvari, isteklo mi je 12mj. korištenja MaxADSL-a znači mogu uzet neki drugi povoljniji (ako ga ima) pa Vas molim za savjete. Imam najmanju tarifu, promet mi iznosi + 120kn još svaki mjesec.
Printable View
Ovako stoje stvari, isteklo mi je 12mj. korištenja MaxADSL-a znači mogu uzet neki drugi povoljniji (ako ga ima) pa Vas molim za savjete. Imam najmanju tarifu, promet mi iznosi + 120kn još svaki mjesec.
nema povoljniji.
i nece ni biti..bar ne tako uskoro.
ADSL je DOBAR, ali i SKUP...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Imaš nešto jeftinije kod VMa i Amisa...= Citat =:
Izvorno postao mobipro
http://www.vm-mreze.hr/dsl/vm_dsl_paketi_fizicke.asp
http://www.amis.hr/usluge/usluge_adsl_privatni.php
uh.. svaka cast na ovom zakljucku. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao kiky_miky
kako vam nije jasno da adsl nece pojeftinit sve dok je infrastruktura u vlasnistvu t-mobile oni vode monopol i to je to. kad damo sve strancima i onda nas teroriziraju
Ma kojeg "t-mobilea" valjda misliš t-coma?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
hrvatska valjda ima najvise cijene na svijetu pristupa internetu u odnosu na primanja zaposlenih,jad i bijeda smo,i jos placamo po 100E flat rate i najbrzi pristup,jad i bijeda eto kaj smo:-/
Moj savjet ti je da ostaneš na T-Comu ali da ne potpisuješ apsolutno nikakav novi ugovor i čekaš prvi plimni val...
Ovako, ja sam potpiso ugovor sa t-com-om, i danas sam dobio obavijest od njih da će mi doć u roku 30 dana priključit ADSL, a na obavijestio je datum: 08.09.2006.god...
E sad me zanima, koliko se ralno dugo čeka da dođu, to pospajat??
30 dana ili manje ili duže?
Unaprijed hvala na odgovorima... ;D
Jednom mom frendu su isto tako rekli, 30 dana, a došli su za nekih 15ak dana.. To im je valjda max. rok, a ako nemaju gužvu (ili nisu na marendi) dođu i prije.. To samo oni znaju.
ja sam isto prosli tjedan potpisala ugovor s t-hitlerom.zeljno iscekujem striceke da mi ga prikljuce.
LOL...meni je trebalo 45 dana da dođu...potpisao kod Iskona...toliko o maksimalnih 30 dana...
ja sam dobio za 2 dana= Citat =:
Izvorno postao ttperic