Sto mislite o kupovini nokie e50?
Dali je to razborito rjesenje...
Printable View
Sto mislite o kupovini nokie e50?
Dali je to razborito rjesenje...
prvo ti ovisi po kojoj cijeni jel....u ja bi ju uzeo da mi neko da za 600 ;D kn al to je teški poslovnjak, o ukusima se ne raspravlja al mi je ružan do bola a tehnički je mrak baterija vidim drži i do 9(!!!) dana...ja ju nebi uzeo jer za tu lovu moš dobit mladenački,multimedia lijep mob. A koji je to izaberi sam
Odlično mi izgleda ovaj mob, a i tehničke specifikacije nisu loše.Baš sam gledao na mobilnom svetu.A i cijena mu nije pretjerana.
Baš sam si mislio oće neko pitat ovo... Ja si razmišljam kaj bolje: E50 ili E60 ?
E60 mi se više sviđa zbog WiFi - to joj je veliki +, al me kod nje smeta kaj je BT 1.2 a nije 2.0. E50 mi je super zbog dimenzija. Sad imam 7210 i 7610. I više koristim 7210 upravo zbog dimenzija a čini mi se da jedini symbian koji mu je blizu po dimenzijama je E50. Ima li ko sa foruma koji od ova dva moba, da bar možemo čuti mišljenja vlasnika odma iz prve ruke...
odlican ekran i WLan, ako ti ne smeta nedostatak kamere. radio sam s njim i jako mi se dopada. savrsen poslovni mobitel.
koja je svrha kupovanje symb 9.1 kada nema bas programa za njih?!!?
kao imas novi cool fon koji je neiskoristiv :)