Evo za mnoge koji trebaju napraviti testpoint. Clip traje oko 7 minuta. Mislim da je jednostavnije ovako sa videom, nego na rijeći:) Rađeno na motoroli L7
Tutorial
Printable View
Evo za mnoge koji trebaju napraviti testpoint. Clip traje oko 7 minuta. Mislim da je jednostavnije ovako sa videom, nego na rijeći:) Rađeno na motoroli L7
Tutorial
dajte to nekak skinite, konvertirajte i zipajte da možemo i mi na dial upu pogledati!! pa onda nek Inovator to prebaci u Motorola Superthread jer je ovo jako korisno!!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
kome se da, nek pročita ovo.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
a GoGs, tema je par minuta prije tvoje ideje osvanula na STu...:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Evo ja ću.
Pa nemogu vjerovat da sam i ja u superthreadu:king: ;D
viš viš, brzo si to rješio! kad nisam ni stigao pogledati ST... :D uglavnom, ko ima bržu vezu, neka to napravi. ja bi, ali ne mogu....:-/= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Video zauzima oko 41MB a rar oko 40, jeli to ikako moguće?
Probat ču još nešto, mislim da nemože biti tako malo...
EDIT: ostavit ću u flv formatu, pa vam treba flv player.
Kako oko 41MB ja skidam upravo i piše 26,1 MB!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Da, ali ja sam konvertirao u MPEG.
Pa netrebaš skineš si FLV Player i gledaš u .flv formatu tako da nemoraš konvertirati i manje je za skidati onima koji imaju dial-up= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Edit:
A FLV player je velik 1.1 MB tako da mislim da bi bilo isplativije!
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Znam, ja ću ovdi sad i ostavi u flv formatu i dati link za flv player, kada bude gotovo.
EDIT: Inovator, jeli ti možeš spremiti(uploadati) taj video u forum, da nebude na rapidu?
Evo vam flv player.
LINK
ne mogu, nažalost.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
bacit ćemo na neki drugi server.
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ma ne treba, samo sam mislio, da neide se stalno na rapid, čekati...
a da konvertiraš u divx?? u google napišeš mpeg to avi ili mpeg to divx i začas nađeš konverter= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Probao sam, ali opet je manje kad je flash video. A i najbolja je kvaliteta.
Evo napokon uploadano...
DOWNLOAD
Evo i koliko sam skužio koristi se program SmartMoto kojeg možete skinuti TU
password: www.ithotnews.com
da, koristi se, ali trebaš i smart clip za njega= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Ako hoces samo da ozivis telefon promenom bootloader-a nije ti potreban smartmoto mozes to da radis sa bilo kojim flash programom (npr Flash Backup), a za okljucavanje i repair pds-a mozes da koristis krekovan P2k Easy Tool (mada nije bas preporucljiv iz razlog jel nije bas najstabilniji)= Citat =:
Izvorno postao a.k.