Mala razlika u cijeni,dosta razlika u specifikacijama...Jednostavno sam se izgubio pa bi mi dobro došla pomoć u rasuđivanju... Pomoć!
Printable View
Mala razlika u cijeni,dosta razlika u specifikacijama...Jednostavno sam se izgubio pa bi mi dobro došla pomoć u rasuđivanju... Pomoć!
Izmedju ova dva modela, ako ti je bar malo stalo do kvalitete slike odaberi H5. Normalno ako ti dimenzije ne predstavljaju problem.
H5 definitivno... zanemari to što N1 ima touchscreen:evil: ... H5 nudi puno više za tu cijenu... 12x zoom...7.1 ( razlika nije velika u odnosu na N1 i 8mpx).. 3" display... cijena je niža za cca 100kn... MOJA PREPORUKA:thumbup:
Jos jedna od tema u kojoj se pokusavaju komparirati modeli foto aparata kojima je jedina slicna stavka cijena. Svaka daljnja slicnost tu prestaje. Cijena danas jest mjerilo mnogih stvari, ali u ovome slucaju predstavlja dva dijametralno suprotna proizvoda.
Najvece pitanje u cijeloj ovoj tvojoj dvojbi, jest sto ti trazis i kakva su tvoja ocekivanja i zahtjevi koje postavljas pred svoj foto aparat.
Tvoja odluka i konacno zadovoljstvo ili nezadovoljstvo kupljenim modelom ovisiti ce iskljucivo o tome koliko dobro procijenis svoje zahjeve prama istome.
Moj savjet ti je sljedeci. Odluci se u pocetku izmedju dvije stvari. Dimenzije i izgled ili performanse?
Ako su ti u prvome planu dimenzije i izgled foto aparata, dakle da cijenis i vrlo ti je bitno da ti je foto aparat sto manjih dimenzija, sto laksi i sto estetski ljepsi, tvoja odluka treba biti N1.
Ako su ti u prvome planu preformanse, dakle mogucnosti aparata i ono sto ti moze pruziti u smislu fotografske kreativnosti i razvoja znanja, onda tvoja odluka treba biti H5.
Ne kazem da i H5 nekome ne moze biti estetski lijep aparat ili da prefprmanse modela N1 nekome ne mogu biti sasvim dosta, za ono sto on ocekuje od foto aparata, ali u nacelu vrijedi ono vise napisano.
Ako imas jos kakvih konkretnih pitanja oko dva nevedena modela, pitaj samo iako osobno smatram, kako ovi modeli jednostavno nisu za usporedbu.