Ovo je pay service za klađenje i pomoć pri klađenju.
Dajem gotove tipove, parove, listiće.
Test 3 probna dana besplatno. Za sve ostale informacije javite se na mail.
Printable View
Ovo je pay service za klađenje i pomoć pri klađenju.
Dajem gotove tipove, parove, listiće.
Test 3 probna dana besplatno. Za sve ostale informacije javite se na mail.
kako da vidim taj testni rok..
ja bih želio vidjeti, pa da se kasnije odlučim ako mi paše..
Meni je to glupost...
Možda je to neka bedastoća a možda ima kruha od toga nikad se nezna al sigurno neću uplatit 350kn čini mi se nekako puno, to se kladim cijeli mjesec,dobijam ja i bez njihove pomoći :thumbup:
neozbiljno djeluje to s besplatnom domenom, ...mislim 70Kn odvojit za normalnu domenu....ovak djeluje take money and run......
kakva glupost,prolaznost 80 %,pa to su tamo sami ziceri,nema vece kvote od 2.20,jos sam nesto primjetio prosjek je 1 promasen na 10 parova(uzeo sam zadnjih 50 parova i ima 11 promasenih)
Čovjek bi mislio da zarađuju veliku lovu sa svojim tip savijetima, a oni ne mogu niti domenu i webmastera platiti :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
preplatio se ja na ova tri besplatna dana, i dobio sam parove danas..
dobro je, valjda će nešto ispast od toga..
Ja samo radim promociju :comp:
Ne izgleda loše - ali... jučer su falili nako dosta velikog niza na Marseille 0:0, a čini mi se da ćei Barca danas stradat.
A jbg - meni ni u džep ni iz njega.
Ali iskorištavam parove koje mi daju zbog toga što im radim promocije, i za sad sam u dobrom plusu (pogotovo radi ovog niza koji su sad imali).
ako misliš na design, onda moramo priznati da je loš.= Citat =:
Izvorno postao Mister_Nice
ako je riječ o ozbiljnijim ljudima, onda zbilja trebate napraviti pravi web, uzet domenu i svakako će vam se isplatit
Dosta kritika dobijaju radi free stranice na .tk (svi misle da su neki neozbiljni)
Stvarno nije do mene. Ja bi to sve skupa malo drugačije napravio da se mene pita. Koliko sam ja moga shvatit još su u izgradnji i ovo je samo testni dio na ovim stranicama da se vidi ima li zainteresiranih. Navodno još uz ovo ide i program partnerstva i još dva jezika, i bolja statistika. Pa sad vidit će mo.
A rezultati su im skorz ok. Ja sam u jakoooo dobroj zaradi (ovo stvarno nije reklama). Sad planiram ako ovako dobro bude ić kupit N80 :D
Kad sam na početku miseca krenio sa njihovim parovima u zamjenu za reklamiranje počeo sam sa 100 kn a sad ih imam 2040kn (skupa sa ovim -100 od danas jer mi je Barca pala). Ali san sam određiva koliko ću ulagat. Na sigle dana bi doda još i poneki fix ili još neki par iz listića i napravio bi pravi dobitni listić :thumbup: Samo mi triba još miseca dana njihovih parova da to udvostučim pa onda mogu u hunting na N80
Ali evo dogodilo se da su pali dva dana za redom nako dosta velikog niza.
I sad sam malo izgubio love radi toga, ali nema veze.
Znači, to nisu tvoje stranice? Je si li ti uopće pročitao opis ovog foruma?
Ja radim promociju - znači sudjelujem u radu stranica (znači donekle i jesu moje)
Evo i parova za danas, pa ako želite uplatite nešto od ovoga:
Single dana:
16:00 - Watford - Manch.Utd - 2 @ 1.70 :thumbup:
Fix dana:
22:05 - Toronto - Kansas City - 1 @ 1.40 :thumbdown
Listić dana 1:
Henin Hardenne - Davenport - 1 @ 1.55 :thumbup:
Davydenko - Calleri - 1 @ 1.45 :thumbup:
Atlantis - Mikkelin - 1 @ 1.45 :thumbup:
Celtic - Hibernian - 1 @ 1.40 :thumbup:
Ukupni tečaj: 4,56
Listić dana 2:
Galatasaray - Gaziantepspor - 1 @ 1.25 :thumbdown
Nice - Lyon - x2 @ 1.20 :thumbup:
Panathinaikos - Ionikos - 1 @ 1.20 :thumbdown
Watford - Manch.Utd - x2 @ 1.15 :thumbup:
Inter - Roma - 1x @ 1.20 :thumbup:
Toronto - Kansas City - 1 @ 1.30 :thumbdown
Ukupni tečaj: 3,22
Edit: Nije ni toliko loš dan bio jučer sa obzirom na katastrofalne rezultate svih drugih liga.
site manje vise ok..
tipovi preamaterski...
želim 3 probna dana
Što se tiče site-a, podsjeća me na moj prvi site, nula CMS-a, tekst pisan ko u wordu.... nisam neki fan klađenja, pa ne znam koliko su točni podaci, ali što se tiče dizajna, treba to sve maknut i napravit novi... barem izbor boja promjenit.. ovo vrišti.. NHF