dal tko zna imali di kupit jaća baterija za 6230i ( mislim na zamjensku) i dal promjena softvera može poboljšat autonomiju
Printable View
dal tko zna imali di kupit jaća baterija za 6230i ( mislim na zamjensku) i dal promjena softvera može poboljšat autonomiju
= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
Nova verzija softa uvijek ide za poboljšanjem (optimatiziranjem kako službeno u Mobisu kažu) cjelokupnog sustava u mobitelu, pa tako i baterije. Samo sumnjam da ćeš osjetiti tu novotariju koju stave u sw.
Što se tiče baterije većega kapaciteta, službena Nokijina ne postoji, a možeš jedino pogledati Koracell, AKO imaju.
evo zamjenio softver i moram priznat da je bolje što se autonomije tiće... slušao sam mp3 i radio te forsirao razgovorima a još nijedna crtica se nije spustila ...
nova verzija uvijek poboljstava stvari u bateriji.= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
e kad bi još postojala jaća baterija tj. većeg kapaciteta .. nije ni ova loša ... nego slušam mp3 ćesto preko nje pa prije odapne . gledao sam na Koracell-ovim stranicama i nemaju jaće od 700mAh.....
Ako kupujes bateriju, uveri se da ima hologram pozadi, jedino tako ces znati da uzimas original, i gledaj da je pravilno formiras, tri outa po 12 sati punjenja, a telefon da bude ugasen ili na strogom stand by. Ako hoces da ti duze traje uvek je puni skroz, a ne po 15-20 minuta...