Zanima me koje je vaše mišljenje jer namjeravam to na otpad staviti pa me cijene zanimaju...Nokia je izmasakrirana ogrebotinama i strgana tipkovinica, a siemens ne radi baterija...pa me zanimaju prosječne cijene.
Printable View
Zanima me koje je vaše mišljenje jer namjeravam to na otpad staviti pa me cijene zanimaju...Nokia je izmasakrirana ogrebotinama i strgana tipkovinica, a siemens ne radi baterija...pa me zanimaju prosječne cijene.
ta dva modela ne vrijede puno ni kad su ispravni,a ne tako osteceni kao sto kazes...!
potpuno se slažem, danas ta 2 ostala modela, mislim na 6610i, bez obzira što je u svoje vrijeme bio vrlo dobar mobitel, ne vrijedi kilu sladoleda. cf62, u oglasniku se kreće 200-400 kn, no meni se taj mob iskreno ne sviđa, štoviše, potpuno ženskast mobitel, bez ikakvih bitnih funkcija. ako ne radi baterija na dotičnom, 100-200 kn, što pretvoreno u kile sladoleda, proizlazi oko cca. 3 kg(ovisi o proizvođaču).= Citat =:
Izvorno postao zmija
...pošto ovo nije nikakva usporedba, selim u "općenito", kao "procjena...." kao što je "zero" napisao:
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Odlučila sam da ću siemens prodat za 200, a nokiu za 250.