Zanima me dali ima još gdje za kupiti sx1,vip,simpa,tele2 neka prodavaonica?
Printable View
Zanima me dali ima još gdje za kupiti sx1,vip,simpa,tele2 neka prodavaonica?
Ja ga nisam vidio ni u jednoj ponudi operatera,pogledaj po oglasima ako ništa drugo= Citat =:
Izvorno postao silvano
novi me samo zanima,možda u nekim prodavaonicama ako neko zna?
znaš li ti šljaka ili netko dali ga ima za kupiti gdje?
vrlo povoljno
http://www.club-siemens.com/shop/
Ima tu jedan dućan u Rijeci koji još prodaje SX1 a cijena..........prava sitnica..........3 500,00kn!
Zaboravio napisat...ako te zanima..prodaje ti sfreak Sx-1....starog tri mjeseca ima još i garanciju...to ti je isto kao da kupiš novi!
cijena je kakva je, al dat tolke pare za mob iz 2003 je apsurdno. Radije razmotri o ovome crnom iz club-siemensa.
Računica:
http://img243.imageshack.us/img243/8...magewf3.th.jpg
Ma SX1 je odlican mobac,i vec me pomalo cacka da ga i ne prodam,ali puno je za dat 3500,00kn za mob star 3god.Eventualno da se neko zaleti do euronicsa u rijeci na korzu i pita nekog ko je tamo glavni jel su to stvarno takve cijene,ili se oni samo sale s nama smrtnicima:thumbup:
Ja na svoj naletio slucajno u plavom oglasniku,i tad je bio star oko tjedan dana.Lik koji mi ga prodao imao prije tog jos jednog sx1 kojeg je kupio,pa kad mu taj crko otiso ga u siemens popravit,a oni mu dali novog.Jedino sta mi ide na zivce su one njihove maske,sve i jedan koji sam imao imaju neke piknice,kao da je voda ispod maske:-/
Baš ću se sutra tamo zaletit poslje posla i pitat zasto su nabili tolke cijene za mob koji je star tri godine!
ajde baš bi ti bio zahvalan,i raspitaj se dali ima još gdje za kupiti?
zanima me još kako ti ovog dostave u club siemensu,ovi iz fedexa ti donesu na kućnu adresu i ti njima daš pare ili se mora prvo uplatiti pa onda čekati da dođe?
inače može pare kod preuzimanja, al mi hrvati plačamo unaprijed :rolleyes:
mene samo zanima da li kad narucimo SX1 sa club siemensa za 190eura,kad dodje kod nas koliko bi nas to kostalo,jel ako dodje do 250-300eura mislim da je i to previse ma koliko on bio dobar phone..:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Ja mislim da bi izašo najmanje 250 € jer mi je netko reko da poštarina dođe nekih 50 €, ako ne i više! To je zbog toga što Hrvatska nije u EU, inače bi bila manja poštarina.
pa odi na club siemens i odaberi sx1, državu i način plačanja. Imaš za izabrati EU i nonEU zemlju, sad neznam dal je to neka greška, al za EU je skuplje neg za van:eek:
drugbrko si se raspito tamo za sx1,da to je i meni malo čudno zašto dođe više za EU?
Skinu porez za nonEU koji ti onda naplati tvoja vlastita država uz odgovarajuću carinu. Tako da na cijenu za nonEU dodajte 22% i carinu.
oko 220€ bi zišlo
Nisam danas stigo ali sutra 100 posto...a sto se tiće poštarine to znam jer je frend nešto bio narućio s ebay-a i došla mu je poštarina nekih 50 eura...i rećeno mu je da je to zbog toga sto HR nije u EU!
Sorry još jednom sto nisam otišo ali stvarno nisam imo vremena...ali sutra 100 posto!:thumbup:
Blo je negdje u Bjelovaru ili tu negdje u okolici bjelovara neki ducan u kojem su novi bili po 1900,00kn.To mi je jos prihvatljivo,jer ako 6600 moze kostat 2000kn onda moze i siemens koji je po meni 100x bolji(moje misljenje):thumbup:
Ovako..zaletio sam se danas tamo u taj dućan i cijena nije 3 500 nego 3 630kn.....i pitam ja njega zasto je tako skup...a on meni kao da je to najbolji mob...da će to kupit samo oni koji znaju kakav je to mob....i da je to kod njega u prodaji tek 6 mjeseci i tako neka sranja...a kad sam mu reko da pratim te mobitele i da znam očemu se radi...onda je počeo da on se proizvodi već duze vrijeme ima i bolji ali ovaj je ako dobar...i samo se izvlačio...uglavnom pretjerano za mob koji se proizvodio prije 3 god i ako je sx1..znaći ne isplati ga se kupit što ste sami i shvatili!= Citat =:
Izvorno postao silvano
ok,thnx brko,stvarno su ti ljudi malo opićeni,rađe uzeti neku novu nokiu nego tog 3 g. starog.
Ma ja se isto slazem...kakav sx ima puno boljih mobova za te pare!
SX1 je fantastičan mob ali 500Eura je puno sada
kad sam ga kupovao išao sam iz ZE do ZG busom zbog njega i tada je u Siemens-shopu bio oko 4300kn, ali to je bilo prije 2 i pol godine
ovo na club-siemens izađe oko 225Eura pa ako ti nije puno............