Jedan od članova Foruma ElGambo odlučio je prekinuti svoj samački život i uplovio je u bračne vode. Želim mu sve najbolje u nemirnim bračnim vodama. :beer:
Printable View
Jedan od članova Foruma ElGambo odlučio je prekinuti svoj samački život i uplovio je u bračne vode. Želim mu sve najbolje u nemirnim bračnim vodama. :beer:
za elgamba :beer:
Elgambo sve ti najbolje želim.
živjeli zdravi bili
sretno mu bilo
živio on meni 100 godina
Hvala hvala hvala :)
Konacno sam i ja pao :-/
... ostali se jos drze ;)
cestitke gambo!
nek ti je sa srecom... ;)
iako neznam tko si...sve najbolje Vam želim u daljnjem zajedničkom životu...i puno klinaca i klinceza.....:beer:
:deal: :beer:
...sad sljedi odavanje alkoholu... ;D
:beer:
Sretno!
Sretno!2
Sve najbolje i sretno.
E sa si naj....,sretno ti bilo!
Hvala, hvala, sad mi treba sva moguca podrska :-/
svi će se kad tad naći u toj situaciji....čekaj samo da dođe prvi klinjo (ak već nije na putu).....još ak bude sin pa to će biti ludilo.....
Andrea ti to iz iskustva?
dmi...pa imam tek 21 godinu...kakvo iskustvo...pa ja sam još dijete...:rolleyes:
to je tak....iz raznoraznih životnih priča...kad frajer dobi sina pa to je takvo ludilo....cijeli dan se cuga, ma kaj cijeli dan...cijeli naredni tjedan.....naravno najbitnije od svega je da je dijete zdravo, barem ja tako razmišljam....ak je sve ok...mislim da se muški nekak više vesele kad dobe sina....ja bi htijela i curicu i dečka najmanje....
a ti dmi? ili ti već imaš čopor djece?:D
Curicu...
I u biti ljepši su trenutci kad si s njom nego taj prvi tjedan po rođenju dok je u rodilištu...
a jesi se oženio iz ljubavi ili zbog slučajne trudnoće?
...pa kad si s nekim 10 godina dođe vrijeme i za taj korak...
s tim se baš nebi složila, al dobro to zavisi od osobe....ja nikad nebi mogla biti s nekim 10 godina i onda se još udati za njega...
meni, napominjem meni bi ti ziher dosadilo...
ja dok sam mlada ludujem....al sam si dala rok...moram se udat do 25 godine ...jer tko bu me poslije 25 htio?
danas se mladi većinom žene zbog slučajne trudnoće...pa sam zato pitala