Gdje kupiti kompakt-digitalac "ultra zoom" (12X) klase (i koji)
Pozdrav,
zanima me koja trgovina u zagrebu (može i Bjelovar ) ima najveci izbor digitalnioh aparata i koja je najpoovljnija u cijenama, kao i o uvjetima plaćanja?
Naime baš šteta što u Hrvatskoj nema neki sajt ko u Srbiji. Ukucas tip aparata, i izlista ti nekoliko desetaka trgovina, od najjeftinije cijene prema skupljima. Ovdje kod nas moras satima kopat po internetu da vidis oja sto ima, koja nema itd. Posebno ako se dvojis jos oko fotoaparata, pa trazis za njih vise.
(BTW, u igri za kupnju mi je i Ljubljana, pa ako tko zna da je tamo nešto povoljnije ili veći izbor, da ima i starijih modela, ili za kakav takav skupni slovenski sajt)
Naime, ja bih rado kupio Panasonic FZ5, al toga izgleda više nema ni u panju. FZ7 je skuplji min 500kn i lošijeg senzora, kvalitete slike.
Onda mi je u vrlo uskom izboru Canon S2. Dakle ne bih išao preko cijene od 3000, a puno bih radije i da je bliže 2500 Kn.
Kupujem i polovni aparat u toj klasi, pa ako tko prodaje, tu je PM, ako je kvalitetna ponuda brzo cemo se dogovoriti.
Tu je i sony, tu bi isto radije uzeo onaj H1, makar mi je sony drugi izbor nakon ova dva.
(Kak i se cini, zbog toga sto nema FZ5 najvjerojatnije cu uzet Canon S2).
Svaka pomoć dobrodošla, i savjet, hvala unaprijed!