Zanima me kad ga idem skinut sa SE stranice,skinem ga,uđem u EXE za instalirati i onda mi on počne nekih 28 mb skidati sa neta,dali se to vama događa i što je stvarno toliko velik?
Printable View
Zanima me kad ga idem skinut sa SE stranice,skinem ga,uđem u EXE za instalirati i onda mi on počne nekih 28 mb skidati sa neta,dali se to vama događa i što je stvarno toliko velik?
Download ti je 4.7 MB i to je to... Evo upravo skinuh zadnju verziju sa SE-ovog sitea i na svoje oči se uvjerih da je to sve što je potrebno za instalaciju... Instalirao sam ga lijepo, pokrenuo... I sve to u tih 4.7 MB= Citat =:
Izvorno postao silvano
Dakle, evo ti link za tvoj (pretpostavljam) W800 iako ti je to ionako verzija za sve mobitele, ali ajde, da izgleda ljepše :p
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...id=20518&ext=1
Enjoy! To je to, nikakvih 28 MB... Barem koliko ja znam, jedino ako možda tebi fale neki driveri za mob ili sl. Što mi opet nema logike jer Disc2Phone sa mobom radi dok je u File Transfer modu pa... No eto, pošto ja imam instaliran PC Suite sa CD-a i sve ostalo tako da nisam 100% siguran, ali meni je sve instalirao iz ovih 4.7 MB
Skida ti Net Framework i Service pack za njega. Kad instaliras sa CD-a koji si dobio uz mob, prvo ti instalira taj Net Framework, onda Service pack pa tek onda Disc2Phone
imam adsl ali ipak bi potrošio tih 30 mb na nešta drugo,može kako bez tog neta i service packa?
Ne bi moglo, jedino ako nemaš CD od SE-a koji dolazi sa tim softom... Vidi ako ti neki frend ima CD od nekog novijeg SE-a pa možeš otamo instalirati sve, i Disc2Phone i ostalo... A zapravo, možeš taj .NET instalirati i sa bilo kojega PC Chipovog, BUGovog ili sl. DVDa... Ima ga sad uglavnom na svima u onoj stalnoj rubrici... Instaliraj .NET Framework i .NET Framework SP1... A mislim da će i .NET Framework 2.0 funkcionirati jer ne noviji od ovog...= Citat =:
Izvorno postao silvano
evo sve sam sad instaliro,a čemu služet ti net framework i service pack?
Pa valjda je Disc2Phone pisan u .NET-u. :)= Citat =:
Izvorno postao silvano
A service pack je zakrpa za .NET Framework.