neznam da li ko ima isti problem ali ponekad mi svjetiljka blica kad trebam slikat/snimat/za vrijeme slikanja/snimanja ili samo dok je upaljena kao svjetiljka...
please help!
Printable View
neznam da li ko ima isti problem ali ponekad mi svjetiljka blica kad trebam slikat/snimat/za vrijeme slikanja/snimanja ili samo dok je upaljena kao svjetiljka...
please help!
koji firmware imas? ta se greska ispravlja novim firmwareom
aj reci kako da to pogledam i kako da skinem drugi...hvala
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407= Citat =:
Izvorno postao robbii2031
Meni se dogodilo na D750, kupljenom od Imatica da, u sred mraka, mob ne uključi bljeskalicu, odn mob je koristi samo dok je ona uključena kao svjetlo...
Što činiti?
D750 ti nema pravu bljeskalicu kao K800, nego samo svjetlo koje ti ukljucis po potrebi kad ti treba pritiskom na tipku * (zvjezdica) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Moby
Da, zasto mislis da bi se trebalo paliti samo od sebe? ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Zato što Nokija 6680 (koja je već dobro počela zastarijevati) ima opciju, automatskog uključivanja bljeskalice, ako mob "odredi" da nema dovoljno svjetlosti, tako da mi se ovo na SE čini kao korak "natrag".= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Nisam pojma imao za SE da moram uključiti bljeskalicu.
to je zato jer se nokia reagira prema onom senzoru na početku telefona a SE-i to nemaju pa ni newmogu reagirati blic!:thumbup:
da, to ti je tako na SE :) mislim da je K800 prvi koji ima tu opciju= Citat =:
Izvorno postao Moby
Hvala, kolege! Dobro je i to znati, a vjerujem da ima forumaša kojima je ovaj podatak, kao i mojoj malenkosti, nepoznat, pa, da se ne iznenade.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
da, tako je... Na k750/d750/w800 može stalno "svijetliti" dioda koja glumi blic, isto ko i na K700...= Citat =:
Izvorno postao imatic
A na nokiji 6280 samo blicne dioda kada uključiš bljeskalicu...
A koliko sam skužio, na k800, blic radi ko i na digitalcu, tj blicne kad slikaš... :spin: