MyPhoneExplorer sa k700i, neke informacije
Hi there!
Ovako, skinuh si s interneta ovaj fini programčić. Bluesoeil još nemam, ali koliko sam shvatio, on je nešto poput drivera za Bluetooth, right?
Ako je tako, onda mi (zasad) još i ne treba, jer mi ovi windowsovi driveri fino rade...
Nego, da počnem...
Dakle, instalirao sam program, složio sve, i moram reć da je super!
Najviše me fascinirala opcija slanja i primanja SMSova na monitor kompjutera. super stvar. samo me zanimaju neke stvari...
Recimo, dok se dopisujem tako, na mobitelu se nakuplja ono da imam nepročitanih poruka. Kad sam gotov s dopisivanjem, onda samo stisnem da mi opet sinkronizira poruke i tog više nema, jel tako?
I jel se može nekako isključit dojava poruke na mobitelu ako je MPE uključen? Da mi ne zvoni/zuji na stolu, jakni, krevetu, bilogdje, ako mi se već to sve na kompjuteru prikazuje?
E, a primjetih opciju da se može poslati "flash" sms poruka. Pa me tu zanima, slao sam sebi na k700 i na bratov t630, i koliko sam uspio primjetiti, te poruke se odmah otvore, nema ono "new message".
I ne samo to, nego njih ni nema u inboxu, nema imena ni broja pošaljitelja, ništ.
E,sad, jel zna netko nešto više o tim flash porukama, jel se to stvarno ne može saznat broj pošaljitelja ili ima neka caka?
Naravno, ne mislim sad ono, da se otkrije policijskim nalogom, nego čisto na mobitelu, jel ima načina da se otkrije broj s kojeg je poslano?
Eto, još mi je ostalo probati FMA, pa da vidim koji je bolji :)
Pa eto, ako netko ima volje odgovorit na ova pitanja, bio bih zahvalan ;)