Molim nekoga tko ima iPOD da mi napiše kako ubacit pjesme u njega, znam da se treba otkrit onaj skriveni folder na disku i onda u koji dalje, treba mi rođaku hitno, unaprijed hvala
Printable View
Molim nekoga tko ima iPOD da mi napiše kako ubacit pjesme u njega, znam da se treba otkrit onaj skriveni folder na disku i onda u koji dalje, treba mi rođaku hitno, unaprijed hvala
Na iPod se pjesme prebacuju na principu ubacivanja u njegov Library... Ne znam kako bi se on ponašao da ga nafilaš u taj folder... Jedino ako u iTunesu podesiš ono "Disk Usage" mislim da onda možeš rabiti njega kao obični USB disk.= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
Znači normalan način bi bio preko npr. iTunesa ili Winampa, gdje (u iTunesu) jednostavno označiš pjesme koje želiš i klikneš da sinkronizira... Zapravo on će to automatski napraviti...
Ovaj skriveni folder sam baš pogledao kod sebe i tu su renameane pjesme kojima su imena kodovi po kojima ih iPod prepoznaje u svom Libraryu i mislim da ako nije u Disk Modu da bi teško prepoznao te pjesme koje tamo na silu ubaciš...
Ako imaš dalje kakvih problema sa iTunesom pitaj, koliko mogu ću pomoći.
Mozes ih ubaciti sa YamiPod-om (http://www.yamipod.com)
bez problema i sve stare pjesme i dalje rade...
a ako ga spojis na iTunes sa kojim nisu te pjesme stavljene (dakle drugi Library) prvo ce ti izbrisati sve te pjesme na njemu.
Da stari iTunes ne bi izbrisao pjesme stavljene sa YamiPod-om treba
u njemu iskljuciti automatski update i problem rjesen :)
Kao sto ti je DJ DeVelox rekao moras instalirati itunes i zatim si u LIBRARY ubacis pjesme hoje hoces prebaciti na Ipod.
Zatim odes na MY IPOD ili kako ti si ga vec nazvao i stisnes UPLOAD from LIBRARY.
I to ti je to.
Ako imas koji drugaciji file on ce ti ga konvertirati u MP3 i to ti je to. Samo ga pustis da on radi svoje.
Ako hoces da ti radi kao "prijenosni hard" onda samo pod opcijama ukljucis ENABLE DISK USE. I to ti je to....
Nema vise problema
Jednostavno pročitaj upute, nije tako teško, ako si pismen.
Ma ako sam ja dobro shvatio pitanje je bilo kako ubaciti pjesme u iPod koji je "vezan" za drugi kompjuter, a da ne izbrise pjesme koje su vec na njemu.