Kao što i sam naslov kaže,želio bih postati moderator u forumu "Siemens".To me područje zanima jer i sam posjedujem Siemens mobilni telefon(M50) i dosta sam upoznat s to markom mobitela.
Podržavate li me?
Printable View
Kao što i sam naslov kaže,želio bih postati moderator u forumu "Siemens".To me područje zanima jer i sam posjedujem Siemens mobilni telefon(M50) i dosta sam upoznat s to markom mobitela.
Podržavate li me?
ma apsolutno.
ja bih u ovom slučaju molio trenutne moderatore siemens foruma da se dogovore oko toga treba li im još jedan... tek nakon njihove rasprave na tu temu ću ja razmotriti ovaj prijedlog.
ostali forumaši, također nastavite s tim da iznesete svoje mišljenje o ovom prijedlogu...
eminem, ukratko te molim da obrazložiš, obzirom da trenutno postoje moderatori i da siemens forum odlično funkcionira, čime misliš da bi pridonio siemens forumu moderiranjem...
eh to je problem...= Citat =:
Poslao: zappan
eminem, ukratko te molim da obrazložiš, obzirom da trenutno postoje moderatori i da siemens forum odlično funkcionira, čime misliš da bi pridonio siemens forumu moderiranjem...
onaj ko je glasao "ne" neka kaze zasto
stvarno nek kaze,ja ne vidim razlog sto ne moze,jedino ako sadasnji moderatori imaju nes protiv
@eminem bez zamjerke, ali mislim da nisi ipak dorastao moderatoru za Siemens. Samo volja u ovom slučaju nije dovoljna i zato , bez zamjerki, glasam protiv.
Ako siemens treba još kojeg moderatora, po mojem mišljenju je Šljaka prvi čovjek za to... no o tome se već pričalo na forumu i javljala se nekolicina ljubitelja marke koji bi rado bili mod. tog foruma čisto zato jer imaju i vole siemens...a je li to dovoljno za moderiranje, odluka je ponajviše na 'siemensašima'.
ja bi testirao siemens mobitele!
svaki drugi forumas zna sve o siemensima, i znamo da je siemens najzastupljeniji... moram se sloziti s whiteboyom da bi, ako se vec javi potreba za novim moderatorom siemens foruma, to bude sljaka, a nakon njega tek moze i eminem.... :)
4 modera je ipak previse:)
ljudi pa sljaka je rekao da on to nezeli raditi!
Pa ne znam da je baš tako to odbio, mislim da je reko da bude ako se ukaže potreba... uostalom nek sam kaže kaj je bilo.
whiteboy je u pravu, rekal sam da mi nije nužno cilj postati moderator, jer imam i drugih obaveza. Isto sam rekal da ako bude u interesu foruma da ću se toga prihvatit ako gog i viki zatrebaju pomoć.Kako se nitko od njih dva ni javno ni privatno nije požalil smatram da je pitanje moderatora za siemens riješeno. Bilo bi dobro da svi oni koji pretendiraju na mjesto moderatora, na bilo kojem dijelu foruma koji već ima moderatora shvate da time posredno kritiziraju rad tog/tih moderatora i da to rade bez ikakvih argumenata.
Pustite ih da rade svoj posal, dok ga rade dobro. Kad im zatreba pomoć neka ju sami traže. Ako baš žarko želite moderirati pogledajte prazna mjesta....
Ok,nema problema.Vidim da je većina protiv,al ne ljutim se zbog toga.Razumijem vas.
Za sve :beer:
Možda je ovo glupo,ali ako ne mogu biti moderator Siemensa,da li bi me prihvatili kao moderatora foruma "FOTKE S MOBILNIH TELEFONA" pošto je Nimda odustao?
Ako čovjek toliko želi biti moderator i ako je mjesto prazno predlažem da mu damo priliku. (Uvijek ga možemo maknut ;) )
slazem se
dakle, siemens smo riješili...
fotke nije nimda odustao nego ja još odmaram od ispita i nemam volje mu se raspisat kak da moderira taj forum.. uostalom, o tome se nema kaj pričati u temi o prijedlogu za moderatora siemensa.