prebrzo pražnjenje nove baterije na V3
Dakle ova motorola mi ima garanciju još skoro 4 mjeseca.Originalna baterija je trajala skoro 8 mjeseci.Jednom je več bila na popravak u ZG.i mjenjali su joj flash i sada je u njoj flash SE8662MXXQ6132,a SW imaR374_G_OE.42.OER.
Prekjučer sam kupio novu bateriju,kada se ispraznila punio sam je 18 sati,nakon toga sa možda 10 min razgovora isključija sam mobitel ujutro iz struje u 7sati,a kada sam došao sa posla baterija se ispraznila oko 15 sati.Jučer sam je opet stavija puniti od 15 sati do jutros u 8 sati i popodne mi se mobitel opet zagasija u 17 sati,i sada se opet puni.Mislim da to nije normalno....Dali je možda problem u mobitelu ???Molim vas ako imate sličnih iskustva da mi pokušate pomoči...jer više je ne vračam u servis,jer ču opet biti bez nje mjesec dana....
Vratija se V3 iz Zg,ali bez garancije......
Evo,vratila se motorola iz ZG.sa porukom da je software promijenjen.Lijepo su mi isfotokopirali"Ferrarijev skin od Tvrtka"i to na velikom formatu papira,a ispod napisali da je software modificiran,te da se prekida jamstvo.:spin: :spin:
Ja sam ostavio taj skin u mobitelu misleči da to neče utjecat na garanciju,ali očito sam se prešao;D ;D ;D
Dali možda taj skin može toliko trošiti bateriju????????Inače taj skin imam ubačen unutra več jedno tri mjeseca.
Dali da je fleksam(dali ču što postiči time,ionako je garancija OSTALA U ZG.:evil: :evil: :evil: