Moze li mi netko reci neku dobru igricu koju mozemo igrati u mrezi , neku pucacinu. Do sada smo igrali wolfenstein ET.
Printable View
Moze li mi netko reci neku dobru igricu koju mozemo igrati u mrezi , neku pucacinu. Do sada smo igrali wolfenstein ET.
Pa probaj Unreal. To smo ja i buraz igrali cijeli dan u mrezi.
american army!!!!= Citat =:
Izvorno postao Snake
Batlefield
AA je teško namjestit za mrežu moraš imat prikopčan net da može profile učitat igraj cod ili cod2
far cry, cod, cod 2, unreal 2003 - sve ti je ludnica...
Call of Duty 2 ili Medal of Honor. ne može bolje.
ma najluđe je diabla igrat, ja sam ga prešo za 3 dana kad smo se umrežili prije mjesec dana kod mene
UT :thumbup: :)
napucaj ili budi napucan...
Najvise sam se naigrao Soldata i Rise Of Nations (jos uvijek drzim rekord u partiji od 7 i pol sati, bez pish pauze :-) )
counter strike...
^^Counter strike^^ respect ali...
Soldier of fortune 2 ili UT naj naj za napucavanje i gubljenje vremena... :rifle:
(akšuly mislim da ce biti i klan u SOFu nas hrvaški pa ak je iko zainteresiran, let me know)
Battlefield 2 je daleko najbolja igra u multiplayeru. iako ni ut nije los al ni blizu ovome.
COMMAND & CONQUER GENERALS ta igrica je full dobra za 2 igrača
Igre za mrezu:
-> Rome: Total War (zabavne su bitkice, full taktika)
-> Warcraft Frozen throne (naj strategija, brza, puno likaova, zabavno)
-> Sudden Strike (ak vam je ponestalo ratnih strategija, staro al pali)
-> Unreal Turnament (brza pucacina, fora sniper i glupi botovi)
-> Diablo I ili II (i sami znate... old skul)
-> The Battle for Middle-Earth II (fora strategijica ak ste gledali filmove)
-> Rune (prastara igrica u kojoj se nabijate sa likovima, mac i stit shema, zarazno)
-> Jedi Knight - neznam koji (najbolje bitke iz 3. lica, puno stylova, zarazno)
tip's from me... To mi uvijek harlamo kad je LAN u pitanju! :thumbup:
najbolja igrica za multyplayer je call of duty 2, a battlefield 2 i warcraft:frozen throne nisu loše
Potpis= Citat =:
Izvorno postao Xeicon
+ nabacite i teamspeak server gore, sluške, mic :rolleyes: ...24 sata će vam biti malo ;D