Jednostavno. Koji je bolji SonyEricsson K300i ili Samsung X660? I zbog čega?
Napominjem da je ovaj Samsung X660 koji imam prije bio vodafone, al je debrandiran.
:thumbup:
Printable View
Jednostavno. Koji je bolji SonyEricsson K300i ili Samsung X660? I zbog čega?
Napominjem da je ovaj Samsung X660 koji imam prije bio vodafone, al je debrandiran.
:thumbup:
Samsung...bolji je,noviji(k300i ima već više od godinu dana ;D ), preklop ( i to zajamčeno najčvršći jer samsung stvarno ima iskustva sa preklopom i kliznim mobovima :thumbup: ) ,jača baterija... moj izbor ---X660v--- :king:
Da i ja se slažem sa mobitelashom da je bolji x660v.
ako nisi imao samsunga nemoj ni omišljati , stvarno će ti biti žao što si dao kunu, pozelenit ćeš ko ovaj;D
u svakom sluč aju k300i
Da, ali ako uzmete u obzir ove stvari:
Samsung X660 - preklopni, kad tad će mu otići flat, za kojeg popravak košta 300 kn, ima IRDA, ali nije kompatabilan sa ostalim uređajima, te ne može prebacivati i primati datoteke tipa slike, video, zvukovi... ograničenost datoteka do 100 kB što znači da snimljeni video koji se snima sa X660 neće biti duži od 15 sekundi, datoteka skinuta sa interneta također ne smije biti veća od 100 kB, bolji ekran.
SonyEricsson K300i - nije preklopni, znači trošak manje, ima IRDA, koji je kompatabilan sa svim uređajima te može primati sve vrste datoteka, nije ograničen u veličini datoteke, što znači da video može snimati duže, i primati veće datoteke, lošiji ekran, ali ima istu kameru kao X660, te kada se slike slikane sa K300i prebace na komp izgledaju kvalitetnije nego na samom mobu.
Ali i dalje se dvoumim... mislim, treba mi IRDA koji je kompatabilan sa svim uređajima... šta vi mislite, koji bi bio bolji, i zbog čega? :-/
sam sung , što i ime govori komunicira jedino sam sa sobom (imam pa znam)
K300i imam pao s visine , puko displej pa u klanjčiću-zg u servisu čekam novi displej , ok mob , isplati se i stvarno je komunikativan:thumbup:
Da, al koji je bolji? Sve mi govori da je K300i bolji... stvarno ne znam, neodlučan sam... kod Samsunga X660 ne volim to što ima tu idiotsku zaštitu da datoteke ne mogu biti veće od 100 kB i što nije kompatabilan IRDA sa ostalim uređajima... :-/
ne kužim, velim ti da je samsung čista zaje......., ne znam koji je bolji al je k300i full iskoristiv
...pa sam si odgovorio, mislim - k300i...= Citat =:
Izvorno postao CISKO
vjerojatno ti k300i ne izgleda nešto super reprezentativno i monumentalno pa se zato dvoumiš:bunny:
Znači, K300i bolji, a i mislio sam, samo htio sam biti 100% siguran... :thumbup:
Thx, ljudi... :closed: