Misljenja. Dileme. Vas izbor ? Zasto ? Best buy ?
Printable View
Misljenja. Dileme. Vas izbor ? Zasto ? Best buy ?
MOTOROLA L7
Prednosti:
-lijep dizajn
-cool faktor
-64 MB mem. kartica
-moguće je proširiti memoriju većom karticom
Nedostaci:
-VGA kamera
-slabiji softver
SE K510
Prednosti:
-1.3 MPX kamera (puno bolje fotke)
-cool fore sa fotkama (smiješno izobličavanje lica)
-bluetooth & infrared
-napredniji software
Nedostaci:
-nema proširivu memoriju
-nije baš dizajnersko čudo
Zaključak:
Tko više pažnje posvećuje tome da svi bulje u njegov/njezin mob uzet će bez sumnje L7. K510 je pak mob koji za malu lovu daje mnogo, tj. ima puno bolji software od L/ u što se svako tko je imao oba u rukama lako može i uvjeriti
evo ja sad nemam bas puno vrmena ni za mobitel koji sam kupioo a kamoli za forume al evo napisat cu par rijci..
znaci samo da kazem da ovo pise ponosni vlasnik Sony Ericssona K510i..
Znaci ja sam sa mobom prezadovoljan za ovu locu sto sam dao... Sve radi u najboljem redu... Povezivannje sa kompom isto... Netreba cak ni drivere isntalirat.. Ja samo ukljucio kablo i u my compu se pojavio mob :D
Display... Na vecini review-a i testova i tako toga se spominje da mu je mal display... Mislim jest da on ima poslabu rezoluciju al uopce nije "mali"... Ono naviknes se i one male tackice i nevidis nakon par sati... :D
kamera je super samo sto su slike sranje po noci... Zato sto nema blica al pri dnevnom svjelu, koje nemora bit prejako, su super... Znam evo imam logitech pocket digital i kad sa njim slikm u pola noci sa svjetlom upaljenim u sobi silka ni na sta nelici... A sa ovim je super...
Memorija.. huh... ovo priznajem da je malo... tj meni je dovoljno... slike prebacujem na komp... nagurao sam igara, programa (da, i Operu 2 :D) i melodija u .mid formatu i ima jos podosta memorije slobodne.. Imam i pra klipova koji kad se lijepo encoduju (znaci ja stavim bitrate na 100 i jedno 4 minute zauzmu oko 5MB al nema ni ntackica nit sporo ide... super pusta)
siftver je prica za sebe... jedino meni smeta (al tako je izgleda kod svakog SE-a) kad se ono zakljuca i bude screensaver i nakon toga se jednostavno display "ugasi"... nista se nevidi... Na mom starom siemensu je bio sat i mreza i sve to i moglo se vidjet... a ovdje nista... moram ga otkljucat.. al naviknut cu se...)
i eto... to je to...
ako jos sta hoces pitaj...
l7..ljepši dizajn, proširiva memorija, tanak, quad band, duplo jača baterija od k510i :thumbup: ...nedostaci: vga camera :-/
K510i...bt+irda,bolja kamera,streaming videa :) (za kvalitet izrade ne znam al znam da na SE ode joystick ;D )...nedostaci:malo memorije, mal ekran,slaba baterija :-/
Zar K510i nema blic?? U vecini specifikacija pise da ima.
:-/
Koliko ja vidim po ovoj slici nema blic, tj. onu LED-icu... Nema on štošta u biti, to je entry-level klasa i što se toga tiče u svom rangu, za svoju cijenu je dobar. To mi se i sviđa kod SE-a što ima mobitele za sve klase, pa koliko god se nekome K510i činio jadno u usporedbi sa današnjim "standardima" to je solidan mobitel za te novce...= Citat =:
Izvorno postao zagi_
Kod drugih SE-ova sat na screensaveru se ovako namjesta, pa mislim da je i tu:= Citat =:
Izvorno postao torp3do
Menu>Settings>Display>Light>Automatic
;)
što se tiče dizajna motorola L7 i druge slvr su stvarno super, ali apsolutno sve ostalo je živi šit , sa čim je to uopće kompatibilno,
možda usporedba M. L7 sa S.E. T610
MA cura mi ima k510 , mob je dobar, ali nisam vidio l7, mislim, drzao sam je zagasenu u butiku heh. Pa me zanima. Ali, nekuzim sta svi pisete prednost SE-a : bt&irda , kad i motorola i bt. Irda je ionako zastarjela (valjda).
B.t.w. k510i nema blic.
Ali ionako ne brijem na kameru previse, nego zanima me kak se cuje mp3 na moto (i dali se moze stavit kao zvono) jer na SE-u je mp3 PREjeben.
Sta mu vredi kad nema prosirivu memorije pa se ne moze slusati muzika (znas na sta mislim).
upravo tako :king:= Citat =:
Izvorno postao tj1
Softver iz L7 je na razini onog od t610
K510 je par evolucionih koraka ispred po dorađenosti softa
eto , to su prave riječi, doktore:comp:
Ja sam isprobao skoro sve marke mobova i SE soft mi se do sad najvise dopao, bas je sve kak treba bit, LG 3G modeli imaju isto dobar soft ali su internet postavke razbacane na nekoliko mjesta pa me to smetalo, Samsung me definitivno najvise razocarao, prodao sam D520 i ostavio si SE k600...
Izmedu ova dva rade k510 al pogledaj za k600 u oglasniku, da se jeftino nac a meni je mob fenomenalan!
Inace su mi najdraži SE ali u ovom slucaju glasam za L7.Ima bolji ekran, podržava kartice, kvalitetnija izrada...
definitivno ti je bolja motorola L7 radi proširive memorije što je postalo jako važno pri odabiru mobitela
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
kolko uopće 510 ima memorije ? kolko znam isti je softver ko z530i.
istina je da je na 510 displej slab al je mob userfriendly, al mi stvarno nije jasno ko za motorole radi softver koji je totalno neupotrebljiv i nekompatibilan , za svaku sitnicu ti treba neka ful hakerska akcija?!
...ma najbolje si uzmi BS C81
Obično sam za motorolu, a SE mi se ne sviđa previše. No, moram priznati da je k510i bolji. Ako sam čuo istinu, servisi su puni L6/L7 mobova. Nešto sam i načuo da će se izvuči iz prodaje, ali to ne znam sigurno.
ja bih uzeo motorolu zbog dizajna i prosirive memorije(ipak je kod mene memorija najbitnija)zavisi sta ti oces memoriju ili kameru
Zna mozda netko koliko K 510i ima memorije kada se uzme u VIP-u, tj. Vodafone? L7 ima oko 6 MB interne u tom paketu.
ak je softver ko u z530 , onda je valjda i memorija --- oko 30 mb
k510i ima 28 megabajta memorije. MA nije mi kamera toliko bitna.... imao sam prije SE T630 kojeg sam platio preko 2000 kn da bi mi nakon godinu i pol riknuo bez ikakvog moguceg popravka, a i joystick je pomalo stekao... Nekako mi je privlacnije L7 i 1 giga :)
Ali ovo prvi put cujem, da ce se povuc iz prodaje? Je to istina ili ..... :-/
P.S. Benq ili Siemens ili obadvoje NIKAKO ne dollaze u obzir, nebih uzeo Siemens ni pod koju cijenu !
frend je s oduševljenjem kupio L7,a ja L6 i L2 - sveukupno totalno razočaranje . Nakon 15ak dana žive zafrkancije sa kojekakvim hakiranjima softvera odlučio ga je prodati (sama ograničenja), iste gluposti sam ja imao sa svojima (L6 prodao , L2 još koristim a i njega ću). Imao sam stari T610 i imam uz ostalo i T630 koji u sebe bez zafrkancija primaju i vrte svašta , a velim ovi moti ništa . sad imam z520i, z530i i k300i koji nisu tako vrhunski dizajnirani al su barem kompatibilni i s prijenosom podataka nemam problema! Te motorole su ti stvarno živa muka!