Evo ovdje u Bosni je GPRS besplatan do Nove Godine,sta bi vi sve radili da to imate pisite dobre adrese,gdje ima besplatnih Java igrica,polifonih i tako to..
Printable View
Evo ovdje u Bosni je GPRS besplatan do Nove Godine,sta bi vi sve radili da to imate pisite dobre adrese,gdje ima besplatnih Java igrica,polifonih i tako to..
za telfon znam
Da sad ne nabrajam imaš na www.tagtag.com/linkovi linkove na druge stranice pa probaj. Ako neki ne radi ili saznaš neki zanimljivi javi.
Ajoj sta sam ja u to vrijeme radio... Zbog free GPRS-a sam kupio SIMPA karticu za 20 kn a zatim je nakon isteka free GPRS-a prodao za 50...
TO SU BILI DANI...
Kad sam skinuo Doom3, hrpu mjuze... Bio sam online 24/7
E nek je i kod vas to proradilo...da znas koja je to gotiva. Mobilna Srpske to drzi vec mjesecima i jos malo pa nestalo, ali meni je pravo da ti 'reknem' i dosadilo. Vidjeces...
Od sajtova imas:
1. wap.google.com ...>znas za ovo garant...
2. wap.esato.com ...>sjajan sajt!
3. mobile.trebinje.com ...>sjajan sajt, cak ga je i vlada Srpske pmogla...ma veze moj buraz...
4. wap.drenik.net ...>neki sajt iz Srbije...cini mi se Internet operatora, al nisam siguran.
5. wap.mobiklik.co.yu ...>opet neki srbijanski sajt...casopis o mobilnim telefonima.
6. wap.livescore.com ...>najsveziji rezultati u fudbalu...ima srpska i hrvatska liga.
Eto buraz toliko, valjda cete i vi u Bosni skontati da to i nije nesto...jedino sto valja je Esatov sajt.
Pozdrav iz Banjaluke!