zanima me koliko može biti teška neka datoteka poslana e-mailom . :licklips: :licklips: :licklips: Znam da je ovo pitanje glupo ali zanima me odgovor :wstupid: :wstupid: :wstupid: :wstupid:
Printable View
zanima me koliko može biti teška neka datoteka poslana e-mailom . :licklips: :licklips: :licklips: Znam da je ovo pitanje glupo ali zanima me odgovor :wstupid: :wstupid: :wstupid: :wstupid:
Ovisno na kojem acountu imas mail?= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Recimo svi ovi T-com, iskonov, carnetov, imaju limit od 5Mb, ak se ne varam, dalje vecina mailova koje ljudi imaju ima isto tako limit od 5Mb ili max 10Mb.
Gmail je nesto drugo, mada dodushe neznam kolko je tamo limit ;)
Na Gmailu je trenutno blizu 3GB, točnije 2750MB i još povećavaju... Ako treba kome invitation javite mi na ovaj mail: djdevelox@gmail.com , pa ću vam poslati koliko još imam.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Čekaj, šta nije on pitao koliko može biti velik file u jednom mailu? Na gmailu imaju ograničenje od 10MB, baš da bi spriječili slanje filmova, igrica i ostale kerefeke..
Barem je prije bilo tako, ako se nije nešto mjenjalo u međuvremenu..
A ako sam krivo shvatio pitanje :bunny:
Hmm izgleda da je stvarno malo obrnuto bilo pitanje :p... Ali mislim da većina ostalih accounta nema takav limit, a ako nekome treba mjesto gdje primiti takav mail, (znatno) veći od 10MB onda je tu Gmail. Uglavnom, Gmail izgleda ima limit glede slanja fileova, ali možda ostali tipa Yahooa i sl. nemaju.= Citat =:
Izvorno postao quickshare.ri
Kod Gmaila je linit za jednu datoteku 10mb s tim da u jednom mailju može biti više attachmenta po 10mb. Koliko znam, kod ostalih je uglavnom ogramičenje 2-5mb (kod onih sa gb i više prostora je uglavnom 10mb)