U kom jezickom paketu se nalazi hrvatski jezik za Siemens cf110... skinuo sam S303, S404, S505 i nigde nema hrvatskog...
Printable View
U kom jezickom paketu se nalazi hrvatski jezik za Siemens cf110... skinuo sam S303, S404, S505 i nigde nema hrvatskog...
a 06 paket?= Citat =:
Izvorno postao Trajkovic
Pa nema 06 paketa... :-/
pa trebalo bi biti x4xx zbog lg4 među kojima je i hrvatski...
A tko kaže da će BenqSiemens označavati jezične pakete kao što je označavao Siemens.
@Trajkovic
Koji Variant imaš u telefonu?
Papua kaže da CF110 nije S-Gold platforma pa ni HR jezik nije u Variant X4XX,bit će da je u jednoj od X5XX verzija.Još tražim točne informacije,A31 navodno ima HR jezik u X5XX variantu.
A u vezi BenQ-Siemens označavanja jezika evo male informacije sa EL71 iz T-Mobile centra
sw.version: 12
variant: A508
FFSinit ver.: hr-TMO-G_026_EL71
Na EF81 je bila prazna baterija pa zasad ništa od infa.
Variant: S107
Očekujem odgovor iz BenQ-Siemensa do sutra u 22h pa ću javit čim me kontaktiraju.
Ili ako više nemožeš čekat nazovi 011 3070080,mislim da je to tel.broj od servisa u Beogradu a oni bi morali znat koji variant trebaš instalirat.
I još jedna informacija vezana za A70 otključan sa tomato,Joker kaže:SIEMENS A70 lg98 Sw32
ovo sa jezičnim paketom me iznenadilo,očekivao sam lg06.I naravno naljepnica je bila BenQ.
Skini Variant S980,poslije proučavanja (jer nažalost nigdje nema informacija o jezičnim paketima za CF110) sam skužio da u 980 mora bit HR jezik.
I da,ovi banditi iz BenQ-Siemensa su jako neprofesionalni,nitko mi nije odgovorio na mail. :thumbdown :thumbdown