dakle sto da uzmem imam, 6670 i mogucnos da prodam i kupim 6630 a sada mi vi recite koji je okvirno bolji mob?
Printable View
dakle sto da uzmem imam, 6670 i mogucnos da prodam i kupim 6630 a sada mi vi recite koji je okvirno bolji mob?
= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
6670 je star, dakle uzmi 6630.
6630 jer , ako se nevaram, ima noviji Symbian... Pošto i sam koristim 6630, moj glas ide za njega... :thumbup:
Moj glas ide za 6630 takodjer.. :thumbup:
Gle, iako se radi o dva slična mobitela (ima u sivoj izvedbi i 6670 i 6630), nemoj da te prevari ta "optička varka".
Radi se o dva različita svijeta, kako je mislim, Sodom kazao-Symbiani se dijele na ona do 6630 i one od 6630.
6670 je "poslovna" inačica 7610, ali nikada nije polučila većega uspjeha. Mislim da ih još ima u Mobisu za kupiti ali cijena je visoka.
6630 je prvi Nokijin 3G smartphone baziran na Symbian platformi. Jako dobar model, mislim da je najprodavaniji iza 3310 (kao smartphone).
Znači, u svakom slučaju-6630 kupi!:thumbup:
6630 je kralj symbiana i ako ti je to na prvom mjestu onda se nemoj ni razmisljat.
znam da je velika razlika od 3G preko jednostavnosti (MMC), bolje kamere, symbiana v8.0 i tako - pa ako tip bude htio prodati uzeti cu 6630. THX svima
A i 6670 je dobar fon, ali sumnjam da bi te isplatilo preprodavati ga... Rađe odma uzmi 6630... Dobar fon... Uz neko "normalnije" korištenje, baterija bi ti mogla durati 2 dana, možda 2 ipo... Meni, uz nekih 35-45minuta razgovora dnevno, i par poruka dnevno, baterija traje skoro 2 dana... Tako da probaj odma uzeti 6630... :thumbup:
nisi razumio prvi post. imam 6670 i pitao sam dali se isplati mjenjati, btw meni baterija na 6670 drzi i po 4 dana s slanjem poruka i 30ak min poziva. a ako civjek pristane na prodaju 6630 uzet cu ga jer sam nasao kupca za svoj koji nudi 1200kn= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Čekaj, ako ti baterija traje 4 dana uz pola sata priče svaki dan i SMS-ove, onda nemoj mijenjati mobitel!!! Bar ja ne bih na tvom mjestu.= Citat =:
Izvorno postao amdhammer
Naime, Symbiani općenito su jako kratki s baterijama, ako izdrža 2 dana, to je za nas vlasnike-ponos!
Čuj, 4 dana... Razmisli o prodaji!:rolleyes: :chatter:
6630 je kralj, ali cijena je uvijek bitna stvar, pa ak mozes nabavit 6670 za jeftine pare isplati se, dok 6630 jos uvjek drzi dosta veliku cijenu, cca 1300 kn koliko sam primjetio dok se 6670 moze nabavit za oko 800 kn. jedini pravi nedostatak je mono izlaz dok je 3g zanemariva stvar i neupotrebljiva...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Sorry amdhammer, nisam skužio prvi post...
A gle, ako nadoplata nije velika, ja bi mijenjao... Ako ništa, novija je, ima hot swap (promjena memo kartica bez gašenja moba) i bolju kameru... Ali i 6670 je dobar mob... Bio je na mojoj listi želja jedno vrijeme...
Razmisli i sam dal ti se isplati mijenjati mob.
evo ja cu uzet 6630, samo moram ovih dana skoknut u zg... znaci 6630 ima hot swap???
Da ima... Možeš mijenajti memo kartice dok je mob upaljen (na živo)... Jedino, kada otvoriš poklopac za kartice, mob gasi sve aplikacije i postavlja početnu temu. Kada vratiš karticu nazad u mob i zatvoriš, sve normalno radi, smo moraš ponovo staviti temu koju si koristio...
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
znam da je 4 dana za symbian puno jer sam imao 6600 koja bez poziva i smesa nije izdrazala 48sati. budem jos malo razmislio.
6630 me privlaci zbog 1.3MPX kamere, how swap kartice jer mi ide na zivce postavljanja sata svaki put kad ugasim mob, 3G i s60 v8.0 symbian a ostalo i nije toliko bitno tako da cu vidjeti jos.
evo, 6630 je doma;D ;D zadovoljan sam mobom, samo moram kupit card reader...
-Ja bih ti predlozio da uzmes 6630 jer sam ja prije svoje 6630 imao 6600 i 6670!!
-6670 ti je bolja od 6600 samo u kameri(6670 ima 1.0megapikselnu kameru)i samo je u tome bolja od 6600!!
-6630 ima bolju kameru,edge,brzi gprs,3G,noviju verziju symbiana....
uzeo sam 6630 i prezadovoljan sam, mob je brzi od 6670, kamera je bolja itd. sve sto je navedeno gore. thx svima