-
E730
razmišljam o kupovini Samsunga E730 pa me zanimaju iskustva vlasnika:
1) da li ima nekih čestih kvarova?
2) kakva je situacija s FLAT kabelom (na E700 i E800 mi se često kvario)
3) kako se prebacuju slike i muzika na komp? software? kabel? bluetooth?
4) Da li je moguće za melodije staviti MP3 tako da kad me neko zove da svira neka pjesma a ne one jadne polifone melodije?
vidim da je garancija na samsunge po novom 2 godine a imam i neke bodove od pretplate pa mi se čini kao dobra kupnja...
jedino se još dvoumim dal možda da uzmem D820 ili D600
-
Ma mobitel ti je OK!!!
Ak ti se sviđa uzmi ga!!
Ovo za flat kabel, manje otvaraj i manje se troši :)
MP3 se naravno može staviti :-/
Slike možeš prebacivati s bilo čim... Ja to radim s Bluetoothom, a ak dobiš kabel, onda budeš dobil i CD sa softwareom..
A kvarovi.... valjda ih nema....:chatter:
-
manje otvaraj manje ce se kvarit what a f**k,znaci kupi mob i nemoj ga otvarat jer ce ti se pokvarit ili uopce ga nemoj koristit lol
-
To ti znači da ak budeš non stop jebal po mobitelu i otvaral ga i zatvaral kad treba i netreba normalno da će ti se flat sjebati... Kaj sad tebi tu nije jasno.... Takvi kvarovi su individualni...mislim....
-
A ovo s tvojim doumljenjem...
Ovisi šta hoćeš, jer to baš i nisu slični mobiteli..
D600 je funkcionalniji, ima bolje kameru i pun kufer toga, ali da se razumijemo, to je po dimenzijama puno glomazniji mobitel...
D820 isto tak nešto...
A E730 je lijep mobitel, sa pristojnim mogućnostima, ali daleko od D600...
E pa sad ti odluči..
-
u obzir dolaze samo mobiteli koje VIPnet ima u ponudi jer imam hrpu bodova i moram to iskoristiti + na crno više ne kupujem mobitele
E730 mi se najviše sviđa jer ima sve kaj tražim (bluetooth, FM radio, MP3, 1.3Mpix, odličan dizajn itd) a ima i 2 godine garancije tak da ak i ode flat imam 2 godine besplatnog servisa:)
jedina mana kod E730 je da je ipak već dosta na tržištu a D820 još nisam vidio da neko ima
još mi je u igri SE K750i koji ima sve funkcije+Memory stick a imam sony fotić pa mogu mijenjat stickove itd..
a i jeftiniji je od samsunga jedino kaj mi je dizajn malo banana