V3 pokazuje navedene simptome, dekodirana je i stavljen R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash.
Zna li tko razlog tome i kak se toga riješit?
Probal sam i s drugim verzijama softwarea i bilo isto.
Printable View
V3 pokazuje navedene simptome, dekodirana je i stavljen R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash.
Zna li tko razlog tome i kak se toga riješit?
Probal sam i s drugim verzijama softwarea i bilo isto.
koji bootloader imaš gore? ako si probavao samo reflasheve, tj firmware bez flexa, probaj ubaciti neki monster koji sadrži i flex jer je moguće da ti flex fileovi koče mobitel. ti sa reflashom nisi ni pipnuo flex memoriju. no ako jesi, onda reci koji boot imaš, možda on stvara probleme.= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
Ja sam danas moj poslao na servis (v3x).Sumljam da je u pitanju flex jer sam na mom probao nekoliko MP i sve je isto.Sumljam na flex (flat) kabal.Možeš li dati malo više informacija o tome kako ti se zamrzava ekran?.Ako ne rešiš problem nadam se da ću ti za par dana reći šta je sa mojim.
cek, ako si ubacio novi MP, zar onda ne ostajes bez garancije???= Citat =:
Izvorno postao veizovic
čini mi se da će ga repair u servisu debelo koštati :D= Citat =:
Izvorno postao prpic
Vraćen original Vodafonov
Koliko su ti $$ uzeli?= Citat =:
Izvorno postao veizovic
Telefon mi još nije vraćen.Ako misliš na Vodafon MP ja sam ga vratio i poslao u servis
Često kad mi dodje poruka i otvorim mob samo svijetli bez da išta prikazuje i tad je jedino rješenje vadjenje baterije.= Citat =:
Izvorno postao veizovic
mozda ti je flat kabel napuko.. to se i meni događalo...= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
pa sam morao mijenjat flat kabel
Isto je i meni tako.Za koju nedelju će biti mnogo gore tj.maltene neupotrebljiv.
Znači smrzavaće se i na najmanje pomeranje telefona.Ako ti je pod garancijom vraćaj originalni MP i pravac servis.
= Citat =:
Izvorno postao veizovic
rjec je o LP... nikako nisi trebo koristti 2F,,, kosisti 27 i sve ce biti u redu.
ak se ne varam, trebao bi koristiti 0030 ili 0037, a ne 27 kak ti kažeš!?= Citat =:
Izvorno postao dstosic
da naravno.. 37 je rjesenje.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
R252211LD_U_85.97.80R_lang0037_flash
Korišćen znači LP 0037 za reflash V3X.Nije u pianju to.Evo kako je čovek rešio svoj problem pomoću gledanja slika u servisnom uputstvu za V3X
"...na manualu video sam sliku gde se nalazi flat kabl od ekrana i ploce. sva sreca pa nije kao kod samsunga da moras da menjas i ekrane ovde se menja samo flat ako crkne... kod mene nije crkao vec je samo malo ispao i kad sam stisnuo preko maskice chulo se "klik" i evo sad fala bogu radi posto ne mogu da kopiram sliku iz manuala ko god ima ovaj problem neka otvori mob-ne srafcigerom vec da bude kao kada pise poruku. neka palac stavi na unutrasnju kameru a kaziprst sa spoljnje strane izmedju stakla kamere i stakla ekrana znaci na istoj strani gde je i unutrasnja kamera. na tom mestu se spaja flat sa ekranom. takodje neka uzme i izvadi bateriju i videce na ploci mali beli krug neka tu stisne palcem i kaziprstom iznad gornjeg levog dugmeta. ja sam to uradio i sad sve radi najnormalnije... nema restartovanja i slicno.. na tom mestu se spaja flat sa plocom."
Može biti i ovo :) :) :)
Link za servisno uputstvo V3X
http://rapidshare.de/files/28659827/...point.rar.html
Molio bih link na neki LP 0030 ili 0037, gledao ko BD i motoxa i ono sve 002F pa ako netko ima link ili za poslat na mail
Izvoli 0037= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
:thumbup:
nema ti veze lp sa kvarom
potpuno je svejedno koji od ovih lp-a imaš 2F,10,37
svi oni imaju HR u sebi, samo je razlika u dodatnim jezicima koji su u LP-u
@ veizovic:
Samo da naglasim kako se kod Samsung E700(za druge modele ne znam) može promijeniti samo flat kabel,meni se to dogodilo. I pokušali me u nekim servisima "preveslati" jer kao fol treba i display mijenjati. Platio sam 250kn popravak(zamijenili flat kabel), inače bi bilo puno više, u europatradeu bi bilo 900kn;D I sad ti idi u ovlašteni.
Ispričavam se što sam uletio s nečim što nije direktno predmet diskusije, ali da nekog ne prevare ako mu rikne flat kabel na E700.
Hvala= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Topic nema nikakve veze sa samsungom i v3xom, tu ste skroz zagrezli na dark side
:closed:
E dobro si me podsetili da je vreme da odem da vidim šta je sa mojim telefonom...Nisu mi se još javljali a meni i onako nije toliko hitno a još malo im i ističe rok za opravku pa ćemo videti šta ćemo i kako dalje:spin: :spin: :spin: