Na ekranu mi pokazuje da mi je handsfree ukljucen i kod poziva nista ne cujem ,jedino ako stavim na zvucnik.
Probao restart ,ali nista,jel problem sw ili hw ,softver je 3.60
Fala!
Printable View
Na ekranu mi pokazuje da mi je handsfree ukljucen i kod poziva nista ne cujem ,jedino ako stavim na zvucnik.
Probao restart ,ali nista,jel problem sw ili hw ,softver je 3.60
Fala!
Čini mi se da je netko već spominjao takav problem... Može biti da je problem do softa... Nevjerujem da je hardverska greška...
Meni sve uredno radi, soft je 3.65 .
Da ne otvaram novu temu..imam i ja jedan problem sa 6280.
Frend mi je kupio 6280 preko oglasa..već korištenu i sada kada želi ući u memoriju telefona (memorijsku karticu) traži ga lozinku..isto se dogadja i sa usb kablom koji je dobio uz telefon kada ga spoji na računalo. Zvali smo frajera od kojeg smo kupili mob ali on taj mob uopće nije koristio a mob je dobio od tipa koji mu je bio dužan dati neke pare..pa je sad to malo komplicirano..
Jel ta lozinka uključena kod svih modela 6280 i koja je ako je i pod kojim opcijama se ona gasi :) ili imamo smolu.. :-/
Hvala na pomoći.. :beer:
definitvno softwer. ako imas garanciju, odmah u servis, ako ne.. javi mi se na za novi soft.= Citat =:
Izvorno postao duggi
...pogle ovo - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7077 ... i nadam se da nisi resetirao, tj. formatirao mob...= Citat =:
Izvorno postao BonoVox
Link ne radi a vidim da je to samo za Symbian mobitele..ima li kakav drugi program ili neko drugo rješenje..??
Da ne otvaram novi topic, ne znam da li je vec bilo al evo mog problema. Kupio sam 6280 i nazalost je jedan od onih sa klimavim poklopcem, klima se gore-dolje kod onih tipki ispod ekrana. Imaju mi frend i frendica isto i njihov se ne klima, tako da se cini da sam ja bas naletio na defektivan primjerak. Da li mogu nesto napraviti da se ne klima to jel me bas zivcira, i/ili mogu li u mobisu nes napraviti, pritegnuti neki seraf ili nesto.
hvala na pomoci,
--x
Jednom sam bio u Mobis shopu kad je jedan čovjek donio svoju 6060 kojoj se prejako zatvarao dio s ekranom. Ovaj ga je uputio u Servis.
Ako imaš jamstvo, obavezno otiđi do Mobisa, neka se malo pozabave s time. Iako to u pravilu ne spada pod jamstvo (hardver), mislim da im je to već poznat problem...
Moj savjet ti je da se ne igraš dok ne odneseš na servis.
Ma nisam se ni mislio s tim zezat prije nego ga oni pogledaju. Nis, onda cu sutra skocit u Heinzelovu. Ako ima netko sa slicnim problemom i uspjesno ga je rijesio nek se javi.Thx
EDIT: Bio danas ostavit mobitel i dobio sam govor o standardima i toleranciji na hardver i da nisu sve iste i bla bla bla, al uzeo ga je i reko da ce dat ovima da pogledaju. Keepin my fingers crossed :)
----------= Citat =:
Izvorno postao BonoVox
probaj resetirati fon na tvornicke postavke....tada bi trebao nestati pass za usb, a sto se tice mem.kart. probaj formatirati ako ti dozvoli bez pass, a ako ne, onda nemas srece :(
ako ti ostane pass za usb, onda to mozes rijesiti novif softom...jedino je bed za mem.kart.
Probaj utipkat 12345 to ti je tvornička lozinka i ako nije mijenjana terebala bi radit. Za dalje ja ti neznam kako pomoč.= Citat =:
Izvorno postao BonoVox
Mislim da ti neće biti velike pomoći. Meni je isto bio klimav poklapac i bio je na servisu zbog softvera ali su i poklapac pritegli ali se kasnije opet vratio u svoj hod (malo klackanja). Znam i mene smeta ali sam se naviknuo.= Citat =:
Izvorno postao alex
Bas sam ga danas uzeo sa servisa. Meni ga cak nisu ni pritegli, rekli su da je to tvornicka tolerancija. Softver su mi apdejtirali. Ma nema veze, naviknut cu se.= Citat =:
Izvorno postao HCSC
A, joj, "tvornička tolerancija"! Odavno nisam čuo neku dobru Mobis-političku izjavu.= Citat =:
Izvorno postao alex
Meni bi je taj što je kazao pojeo, pa nek isto ide kao tvornička tolerancija!;D
Garant je to Brkina izjava. On inače ima ovakve bisere. ;D
A kaj da mu velis...? Mogo sam napravit sranje ko prosli put kad sam 8800 devet puta u servis nosio, i opet se nis nije dogodilo, sam sam se nazivciro.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Upravo sam skuzio da otkad sam ga dobio sa servisa mi ne radi bljeskalica, odn. radila je prije servisa i nisam ju palio do sad evo kad vidim da ne radi.. Za popizdit :-/ Kako su to uspjeli shebat? Sutra opet na servis...
za krepat...= Citat =:
Izvorno postao alex
Možda ti je uključen nočni naćin snimanja pa zato ne možeš uključit bljeskalicu, moraš isključit nočni (mala pomoč). Vjerojatno je do softvera. Javi kako je prošlo, kad bude.
Znam za tu foru (iako mi nije previse jasna, al dobro), skuzio sam dok mi je radila, daklem prije apdejta softvera. Sta se tice problema, tu jos nije kraj, od danas popodne mi se resetira svaki put prije nego nekog probam nazvat ili netko nazove mene, a to je u prosjeku 20 puta u satu. Doslo mi je da ga poblize upoznam sa zidom, elem zafitiljim ga u isti. Suta ujutro idem u Mobis, nedobre volje, i ako ga ne poprave onaj mali zutokljunac za pultom ce ga pojest.= Citat =:
Izvorno postao HCSC