Evo kratko i jasno...
Molio bih da date glasove... I nemojte puno uzimat u obzir memoriju od K510i jer imam mp3 player pa mi nesmeta to..
Printable View
Evo kratko i jasno...
Molio bih da date glasove... I nemojte puno uzimat u obzir memoriju od K510i jer imam mp3 player pa mi nesmeta to..
meni se više sviđa k700i..ljepši je,ima bolju kameru i ima više memorije... :thumbup:
i bio sam u vipu danas i vidio k510i..ima nekak čudno zaobljeno kućište i neku labavu tipkovnicu...držo sam ga u rukama..meni je bolji k700i, ima ga moja jedna prijateljica pa mi dala da mal vidim.kamera je jako dobra, čiste,malo tamnije slike iako to popravlja bljesak... zvuk je super ali soft je malo spor,barem po meni jer meni sve ide brzo..mislim šta ja znam nije spor...al tko zna
K700i nema bolju kameru od k510i,jer K510i ima 1,3mpx a k700i nema.K700i ima software-sku prilagodbu na rezoluciju 1280x1024 sto je u biti 1,3mpx ali je slika puno losija nego na k510i.Oba u dobra mobaca,ali jos jedna prednost k510i je sto mozes stavit neku java igru i preko bluetootha igrat u paru igrice,dok k700i to nema(oaim onih igrica sta su serijski u njemu):thumbup:
A ne znam, meni K700 djeluje jače, sama klasa njegova je svojedobno bila jača od K510 danas. Ali opet, K700 je već star model, 65k ekran, lošija kamera... Ali sve to ne igra neku ulogu. Ne znam, s jedne strane K700 mi djeluje pouzdanije, ali K510 je noviji model, ima 1MP kameru, 256k ekran (doduše manju rezoluciju...)...
Uređaji su stvarno slični, ali eto ja sam glas dao za K510 čisto jer je noviji, no možda je K700 isplativiji. U biti, uzmi onaj koji ti se na prvi pogled više svidi, tako ti je najbolje. :thumbup:
Možda bolje K 510.Čuo sam da će K-700 povuć iz prodaje(t-mobile),radi puno kvarova i grešaka sa softverom.A i ja sam ga imao pa mi je živce pojeo.= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Pa K700 je već povučen iz proizvodnje... Znači još samo da prodaju zalihe (ako ih još imaju...) i to je to. U svakom slučaju dosta star model tako da ako je ikakve promjene K510 donio onda mora da su promjene na bolje. Makar što se tiče softwarea i kamere... Ostalo je otprilike podjednako pa glas ide K510 jer je ipak noviji.= Citat =:
Izvorno postao ledeni
glas dajem k700 jer mi paše zbog mogućnosti upravljanja pc-jem putem bt-a
i nikad nisam imao nikakvih problema s njim a imam ga godinu dana,radi sve za 5
Pa svi Sony Ericssoni sa BT-om imaju Remote Control. Uključujući i K510i.= Citat =:
Izvorno postao duje91
eh da se i autor oglasi... znaci i ja sam glasao za k510i jer... vecinom sotje noviji i ima bolju kameru.. znaci radio mi i netreba i puno memorije za muziku jer ga definitivno za to necu koristit...
kakvo je stanje sa ovi "stvarcicama" za k510i? jer za k700i vidim da je dosta stvari napravljeno: programa, igaram tema i tako toga... a kad sam onak pokusao trazit teme ka k510i nije mi bas puno nesto izbacio... jel mogu na njega od t6xx i od k5xx (znaci od ovih sa istom rezolucijom)???
Mogu ići i od drugih modela .Probaš neka od ta dva šta si napisao i vidiš..Fala bogu pa linkova imaš ovdje na forumu koliko hočeš za SE.= Citat =:
Izvorno postao torp3do
Ja dajem glas motoroli :D
Zbog cijene, i zbog utora za mem. kartice(micro SD do 1 Gb)a i dizajn mi se svidja, ima mi i dobar zvucnik, a baterija isto dosta izdrzi... Sada jedino ako ti je stalo do kamere...
Jedino sto dolazi u vodafone izdanju, ali to se da rijesiti flashanjem...
A k700i mi je isfuran mob, kao sto je to t630 bio, sada je to k700...
A za ovaj drugi ne znam.... nisam ga imao prilike vidjeti..
Ali sada sve ovisi za sta ti treba mob
Pa da si čitao njegov prošli post kada je pitao za K510 vidio bi da želi nešto jednostavno, nije mu bitno da ima karticu niti mu zvuk igra posebnu ulogu jer ima MP3 player. Znači najviše mu se isplati K510 jer je jednostavniji od Motorole, a pošto je jeftiniji recimo da odnosi pobjedu. Plus tu je i daleko bolja kamera. Ne kažem da je Motorola generalno lošija, ali u ovoj situaciji K510 ipak pobjeđuje...= Citat =:
Izvorno postao prpic
...I have the same opinion...= Citat =:
k510 , ako je situacija kao navedena , v360v je super mob i ima bolji ekran , ali sony ima bolji fotic , jedino je softver malo spor , mozda zato jer su prve verzije.
Pa tebi je motorola komplicirana, nekima nije...= Citat =:
Ako se naviknes na mob, nece ti biti kompliciran :wstupid:
A on nije naveo zasta mu usvari treba mob, jel zbog kamere, ili tek toliko da ima mob??
samo je naveo da mu memorija i mp3 player ne igra neku veliku ulogu...
Nije meni ništa komplicirano, ja govorim o njemu... Osim toga naveo je on tamo dosta toga u prošlom threadu. U svakom slučaju SE je definitivno jednostavniji od Motorole, objektivno gledano, a što se navike tiče pa to je logično da će ti nešto biti OK ako se navikneš. I ja sam se bio navikao na Linux, a neki ga nisu znali ni instalirati. :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao prpic
U svakom slučaju u ovoj soluciji K510 je najbolje riješenje jer je nešto jeftiniji, a ako računaš da njemu ne treba ono što je prednost na V360, onda K510 pobjeđuje u ostalome.
Inače bih možda nekome drugome preporučio V360 da je druga situacija, jer je omjer uloženo/dobiveno dosta dobar.
ovako...
znaci i ja sam znam da se dosta mislim al evo na cemu sam sad... dakle otprilike po ovoj anketi a i po meni bi uzeo k510i... i onda sam vidio tamo tremu k510i vs c81... hajd reko da pogledam i onda vidim da je izgleda c81 bolji od k510i...
uglavnom navedoh neke moje licne "prednosti" svakog modela pa cu i ovdje:
Znaci BenQ-Siemens C81
+kamera
+memorija (prosiriva je i dodje rs mmc od 128MB u paketu)
+dizajn (mada je ovo subjektivno al i par osoba mi je potvrdilo da je c81 nekako vise "cool" i moderniji i meni je isto ljepsi... kombinacija ove crne sa pomalo bijele i ove glatke povrsine te sa straznje strane kako otvor za kameru izgleda...)
+cijena (ista kao i kod k510i)
Onda Sony Ericsson K510i:
+kamera (e sad neznam koja je bolja al su im rezolucije iste)
+softver (proticah negdje da je najbrzi trenutno a jos opet je SE dobar sa svojim UI-om i podrska je velika)
+cijena (ista kao i kod C81)
-memorija (mada nije odlucujuci faktor al opet vise je bolje)
Uglavnom sad je ovdje trenutno "dvojba" al najvjerovatnije ce odlukla past na C81...
ako ko jos sta ima, znaci kakvu manu il prednost nek napise...
Pa u biti C81 izgleda jače od K510... Slažem se s tobom u ovim prednostima jednih i drugih tako da nije loš izbor. No eto, u ovoj cjenovnoj klasi i sa tvojim zahtjevima najbolje je da si odrediš cijenu i uzmeš onoga koji ti se najviše sviđa... Ne možeš tu puno pogriješiti. Kao što sam i u onom topicu rekao, čini mi se da je C81 bolji. E sad, kakva je izrada i ostalo ne znam, ali opet u toj klasi ništa nije savršeno tako da eto, uzmi onaj koji ti se na prvi pogled više svidi i nećeš pogriješiti. ;)
i dalje se slažem s gornjim doktorom , ali mislim da gledaj koji ti je softver kompatibilniji i više user-friendly
ako je rijec o sfotveru ona definitivno SE...
uglavnom u durgim threadovima sam reko a ovdje ne da sam ja ipak kupio SE K510i...
i zasad nemam ama bas nijedne primjedbe... sve ide super...
jest da je memorija pomala al za poruke, par slika i par mp3ca za melodije je dovoljna.. i probao sam i par spotova konvertirat i super je playback na mobu... pogosotvo sto moze ovo vodoravno pa onda ljepse izgleda..
jedina mana koju bih istakao jer sto se nemogu slike zoomovat...
Po mome sudu tu je daleko najbolje rjesenje v360v, utor za memorijsku karticu i odlican ekran.
A sto se tice kamere nije ni ta od 1.3 mpx nesto, imao sam mob s takvom kamerom , je malo bolja slika, ali pri losim uvjetima nije nista bolja od vga kamere...
k510 ima prednost sto je nov na trzistu,a k700i je po meni potpuno promasen izbor jer je zastario.
...kupljeno - zatvoreno...:closed:...= Citat =:
Izvorno postao torp3do