Koji komp da saduzmem u tom cjenovnom rangu bez monitora, ali da ga je kasnije moguce nadogradjivati? Znaci pcie, FW, dvi, ddr2 su potrebne stvari, graficka ne treba bit nesto posebno
Printable View
Koji komp da saduzmem u tom cjenovnom rangu bez monitora, ali da ga je kasnije moguce nadogradjivati? Znaci pcie, FW, dvi, ddr2 su potrebne stvari, graficka ne treba bit nesto posebno
Pogledaj nešto tu.
U svakom slučaju matična i procesor su ti primarni ako kasnije želiš bez problema nadograđivati..
Pa evo jedne konfiguracije koju bi ja za te novce složio (za nadograđivanje):
CPU AMD Athlon64 BOX 3200+, SckAM2
MB Gigabyte M57SLI-S4, sAM2
DDR2 512MB PC6400 (800MHz), GoodRAM PRO
HDD Maxtor 6V200E0, S-ATA300, 200 GB/8MB/7200rpm
DVD+RW/-RW/RAM LG H20LRBB, Dual Layer, LightScribe, 16x, black, bul
Gigabyte GF 6200 PCIE TC , 128MB (do 256MB), TV out, DVI
Ovo ti je cca 3500kn u Ve-milu. Za još 500-600kn kupiš kučište, hladnjak, floppy, miša, tipkovnicu i to ti je komp za nadograđivanje. Matična, procesor, RAM-i i hard su ti odlični, a ovo ostalo je tu tek tolko da komp može raditi. :rolleyes:
I sad, da tu staviš neku grafičku, i još 512 ovakvih RAM-a ti si miran jedno vrijeme sa solidnom pilom...
P.S.
Preferiram AMD-a, ali ni s Intelom nećeš pogriješiti.. I drži se one - "kolko para, tolko muzike"
ovak ja bi zamjenio tu ploču od gigabyte, nije loša, ali ima bolja, za 50 kn skuplje se neće propast, DFI, ja ju osobno koristim i toplo ju preporućujem svima, mislim da svi koji se nešto kuže u kompo.da kuže kaj govorim..= Citat =:
Izvorno postao geniusboy
DFI ploča je jedna od najboljih za AMD ove procesore, gledeći performanse koje daje u marku do stabilnosti rada...
asusova varijabla sa amdovim procesorima nije se bas meni makar previse pokazala naj, DFI jako kvalitetno radi svoj posao...
i još procesor, nije loš...al za još nekih 100 kn imaš 3800+, ne znači puno, al opet mark je ljepše vidjet...
Puno pozdrava!:king:
od kuda si kolega?!= Citat =:
Izvorno postao kresoml
reci pa cemo nes slozit ako zelis...
reci para koliko raspolažeš i reci prvenstveno ćemu će služit kompo, ako misliš gamerski neki imat ispod 4000 kn ne raćunaj..jer grafička ispod 1000 kn, nije grafićka, to je samo napravica koja daje amo takvu slikicu na monitor, da se može gledat i nakon 1-2 mjeseca ju možeš bacit...
složi konfiguraciju imaš negdje na netu stranicu, neznam toćno di vidio sam, složiš konfiguraciju i testiraš u nekim markovima od igra, npr.probaj oblivion, ja sam probo radi savršeno...
Kao što rekoh - "kolko para tolko muzike"
A za ovo sa pločom se slažem, samo nisam mogao naći tu na cjeniku..
A i za grafičku, kad već kupuješ, kupi pošteno i malo pričekaj......
ploća ima u hgsptu...nedavno sam kupio si tamo još jednu= Citat =:
Izvorno postao geniusboy
Mislio sam si, ali ne tražim baš u hgspotu, jer kupujem prek frenda iz ve-mil jeftinije pa..... :thumbup:
samo naprijed..dobro se je uvjek snać:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao geniusboy