Kad stavim da mi zvoni mp3, sve u redu. Mogu preslusat melodiju, stavim i sve ok. Ali kad me netko zove pjesma steka, sad me zanima jel je tako i kod drugih mpx-ica ili sam nes zabrljo!
Printable View
Kad stavim da mi zvoni mp3, sve u redu. Mogu preslusat melodiju, stavim i sve ok. Ali kad me netko zove pjesma steka, sad me zanima jel je tako i kod drugih mpx-ica ili sam nes zabrljo!
Zaboravih napisat: Jel zna tko jel ima MPx200 mogucnost da ako s crvenom tipkom izadem i programi ostanu u pozadini, znam da na nokiji se drzi meni par sekundi pa se vidi koji programi rade. A kak to napravit sa MPx-icom i kak ugasit te programe?
= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
Vidim da koristish WM05, u tim sluchaju, instaliraj Xbar3.0, to ti je task manager, radi u pozadini, i ne gasi se, a pozivash ga drzanjem plavog dugmeta, tako da mozes da pogasish sve shto radi u pozadini. Mada se meni lichno vishe svidja 2.5, jer je video neke aplikacije koje 3.0 ne vidi, na WM05 mora 3.0, jer 2.5 ne radi.
A sto se tiche melodije, smanji bitrate.
Možda je bolji izbor TaskMgr jer se ne vrti u pozadini pa ne papa i on memoriju. Ja sam sa njim zadovoljan.= Citat =:
Izvorno postao demosthenes
Slazem se da je bolji, vidi i sistemske aplikacije, koje xBar ne vidi, ali ga koristim samo zato sto je na dohvat ruke, recimo da bih ugasio Inbox, WinMed Player (kad ga neko upali, posto ga ja ne koristim)...= Citat =:
Izvorno postao Orin
Dobro, ali ja svoj dižem sa dva pritiska, tak da mi je to debelo na dohvat ruke.= Citat =:
Ja sam za sad uspio samo staviti wav. za zvonce a kako se stavi MP3?
Imam WM03
.mp3? Nece da moze.= Citat =:
Izvorno postao Nevidljivi Zoro
WM2003 radi samo sa .wav i .wma extenzijama. Kompresuj taj .mp3 u .wma, i ubaci ga u telefon, i radi 100%.
E ma nemoj...meni uredno radi .mp3 na WM2003 SE kao zvono.= Citat =:
Meni radi i ne steka kad je bitrate na 56
Ma meni ne šteka uopće. Na 128 provjereno ne šteka, a sumnjam da će i za iznad biti problema.= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
Ne znam što vas muči dečki, zašto vam se to događa...
= Citat =:
Izvorno postao observer
Da se neshto dogovorimo, tip je napisao da na telefonu ima WM03, ja SE nisam nigde video, ako ti privatno znash da on ima WM03SE a ne WM03, izvini, ja sam napisao da .mp3 ne fercera na WM03.= Citat =:
Izvorno postao Nevidljivi Zoro
Hvala.