zanima me jel ima uopće tih mobova kaod nas, zvao panasonic ali ih nemogu dobit, a po oglasnicima uopće nemaju, jer to zato kaj je se malo pan povukao sa tržišta ili....?
Printable View
zanima me jel ima uopće tih mobova kaod nas, zvao panasonic ali ih nemogu dobit, a po oglasnicima uopće nemaju, jer to zato kaj je se malo pan povukao sa tržišta ili....?
Pogledaj po ducanima, sa6 sam vidio u king crossu, mozda imaju i ove.
SA7 ima u HG-SPOTu i kod Panasonica.
VS7 nije ni krenuo u prodaju, a vise ni nece.
VS3 je bilo u prodaji preko TELE2 i mozda, stvarno mozda, ga ima jos u kojem ducanu.
nema SA7 u hg-u tam je samo SA6, ah šteta za sa7 baš je ok mob i 2mpx kamera i ekran....:-/= Citat =:
Izvorno postao kokibj
Tiskarska pogreska, sorry.
evo imaju u konikom u citycentru pan vs6 za 1300kn, mislim da je to super cijena za takav mob
hint. 2mpx kamera, ekran 16mil boja.... :thumbup:
ako ga netko ima neka napiše nekakvu recenziju, mob za te novce nije loš, zapravo super jedino neproširiva memorija od 32 mb kvari cjelokupni dojam. a šta češ, kako kazu nemreš imat i ovce i novce. pozdrav
i ja sam taj vs6 mislio bocnuti,ali ima dosta bugova...bt,povezivanje,zvuk itd...:thumbup:
vs3 je imao dosta tih zvuk,a za vs6 ne znam.
ljetos sam nekoliko puta imao vs6 u rukama, i mogu reć da je jedan od boljih preklopnjaka koje sam vidio, ćak bolji od z800 po meni, baterija mu traje dosta dugo, nije pretežak, ekran je savršen, jedino mislim da nema utor za memory karticu,inaće odlićan mob po povoljnij cijeni koja se ljetos kretala oko 250€ novi, ne znam koliko je sad jer vidim da ih u oglasima nema
vs3 je katastrofa a sa6 je odlican
ja imam SA6 i zadovoljan sam. Jedina mana mu je da nema BT
VS7 ima u city centar one za 1200kn novi.
jesi li siguran da je vs7 jer bio je vs6 za te novce prošli tjedan kad sam bio?
'
100% siguran. crno srebrni.= Citat =:
Izvorno postao ljacme
jos jedan plus im je cijena
srki radi se o vs6, danas bio i samo je taj u ponudi 1299 kn činiu mi se, tako da ne dovedemo u zabludu ljude. ipak nisi 100 %:thumbup:
da radi se o vs6, to sam napisao par posteva prije o tom mobu...
Jeste li sigurni...da nije možda SA6?= Citat =:
Izvorno postao Vex
Ako je ipak VS6 onda idem po njega, SA6 ima slabiju kameru inače.
ovaj koji je u city centru ima 2mpx kameru....:thumbup: