Inače fotke možete pronaći http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2558 :)
Printable View
Inače fotke možete pronaći http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2558 :)
tak tak kvaliteta,
p.s.jel to tvoj novi auto?
Nadam se da te slike na mobitelu izgledaju bolje, ovako kako su ovdje prikazane nisu baš neka reklama za mob.
Je to su moja nova kolica :) a što se slika tiče na mobu izgledaju za 5 a probao sam i napraviti koju.... na veličinu vizitke su super a može proći i 9x13. Instalirao sam si i dodatnu aplikaciju tako da sad mogu i zoomirati i raditi razne efekte sa fotićem. Za slanje na mail ko stvoreno.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
tak tak kvaliteta,
p.s.jel to tvoj novi auto?
nadam se da ce sx1 raditi bolje fotke... iako su i ove poprilicno dobre, uzevsi u obzir konkurenciju... :)
Solidno, još da postoji balans bijelog i korekcija ekspozicije i blende. A,da to je ipak mobitel :beer:
:lol: ... i najmanje 4 mega pixsela= Citat =:
Poslao: Sljaka
Solidno, još da postoji balans bijelog i korekcija ekspozicije i blende. A,da to je ipak mobitel :beer:
Da onda bi to bilo savršeno! ...ali ja sam, moram priznati, zadovoljan :) za prave kvalitetne fotke imam digitalac a ovo je više za zajeb... hm da
zadnja fotka je okej ispala.boje su dobre na skoro svim slikama.još da su malo oštrije...bile bi super!a ovako su samo dobre.kad počnu ugrađivat autofokus ili manualni...sve 5!:D
Sviđa mi se šaraf u mobu :D
Aha e to je unikat! Frend je razbio nokiu na autobusnom kolodvoru onako pred svima. Mob se razletio u 100 komada i sve ih je našao ali antene nigdje. Sastavio ga je i radi! Signal mu baš nije bio naj pa je stavio šaraf...
Mora da je gušt što možeš snimiti svaku stvarčicu kad ti se prohtje bez kopanja po torbi dok izvučeš foto aparat (jest' da su slike zrnatije ali važniji je sadržaj od kvalitete u ovom slučaju)...
Da u tome i jest bit priče ovih integriranih kamerica. I ne samo da mogu slikati nego odmah i snimim trenutak koji bi inače nestao u zaboravu....
ma slike su dobre koro ko sa mojom digitalkom!
@Coma , ako je to istina onda ti je neko objektiv namazao jugurtom ;)
ha ha dobraaaa! :D :lol:= Citat =:
Poslao: miško
@Coma , ako je to istina onda ti je neko objektiv namazao jugurtom ;)
ova zadnja ti je dobra(nove slike)