kako da promjenim browser na mobitelu. npr. immam V80 i njegov originalni browser je za k***r. kak da stavim neki drugi npr. sa V525
Printable View
kako da promjenim browser na mobitelu. npr. immam V80 i njegov originalni browser je za k***r. kak da stavim neki drugi npr. sa V525
Valjda bu ti radilo,probaj staviti mini operu
http://www.opera.com/pressreleases/en/2006/05/03/
ja imam tu mini operu.....ali mene zanima kak promjeniti browser onaj default...tak da kad idem na web pristup da mi odmah otvara operu moze li se to napraviti
Mislim da ne možeš...
To se ne moze...
ok! stavio sam operu al kak da je podesim za vip! sa normalnim browserom je besplatno a kaj je sa operom
Prijenos podataka se naplačuje po njihovom cijeniku! Tako da ti nije besplatno! A i to kaj je besplatno sa vip browserom ne bih baš rekao! Samo početna stranica koju su zadali a ostalo se naplačuje!= Citat =:
Izvorno postao MC Spanjolac
Mislim da ti ne naplačuju prijenos podataka ako odeš na njihovu stranicu a sve ostalo naplačuju!
besplatno je sve unutar Vodafone Live Portala. Naravno sadrzaj se naplacuje al prijenos podataka ne.
ma nevalja mi ta opera ja bi samo browser normalni! kolko se sjecam na triplets telefonima kad instaliras java triplets dobijes i browser??
I sta hoces da kazes da nemas browser u telefonu?To jos nisam cuo...
JA SAM daj temu čitaj od početka pa češ shvatit= Citat =:
Izvorno postao MC Spanjolac
Procitao sam ja sve sta si napisao,shvati ti sta ti je receno.Integrisani browser NEMOZES menjati (mozes samo MP ali ces dobiti isti taj browser).
Mogu ti samo reći da s mini operom nečeš fulati. Progi je superiška, i dobro (brzo) radi :king: