GoGs mi je reko da trebam flashat svoju v635-icu.A ja ne znam kak,i šta, pomoć.....
Printable View
GoGs mi je reko da trebam flashat svoju v635-icu.A ja ne znam kak,i šta, pomoć.....
pogledaj sticky threadove, imas sve objasnjeno, a flash probaj naci ovdje
Ako imaš flash, samo ti treba program, a to je RSD Lite ako je u shx formatu, a za sve ostale ti treba pst. Te programe naži pod linkovi.
To je prvi korak, kad to sve skineš, javi se.
A šta ja dobivam flashanjem v-635-ice?Neke vidljive promjene?Ili?
Našo sam ja v635 na tom linku a,sad ne znam kaj uzet od sveg tog!= Citat =:
Izvorno postao prpic
Pa skini samo jedan onaj koji ti odgovara, možeš prvi, to ti je MonsterPack, pa skini RSD Lite, imaš ga pod linkovi ja mislim. Otvoriš RSD, prićekaš da ti se spoji mob, klikneš u tom programu ... a to je kao open, nađeš MP (ako je u zipu izbaci ga iz njega) i samo klikneš start i čekaš oko 10-15 minuta. Mobitel ti treba biti pun, mislim baterija. Neznam jeli možeš, ali ako se može s tim modelom napravi backup sa Flash Backupom.= Citat =:
Izvorno postao gavran1
Napomena: sa flashanjem gubiš garanciju, osim ako imaš backup.
Mislim da nisam moga jednostavnije
pa gubis brand, mob ti postaje brzi, i tako... reko sam ti, sticky threadovi, pa citaj :)= Citat =:
Izvorno postao gavran1
Kad uključim usb u v635-icu,nekad mi kaže da ga nemre povezat a nekad hoće,i to kaže da je v3-new hardware. I kad kopira stvari kao novi hardwer piše mi da treba usbsermpt,da ga na kompu nađem,a gdje?!:chatter:
pri instalaciji drivera, uputi ga da ti trazi drivere u c:/program files/motorla/pst
pozz!!
Da,ali nemam to nego-u program files-i imam ovo motorola i motorola2 a u oba je pk2!Ali čudno je to kad na v635 i na l7 stavim na usb vezom memor.kartica,v635 ne prepoznaje ili piše da ga nemre uspostavit vezu,a l7 prepozna i piše da traži drivere koje nemam.A kad na usb stavim faks/data prijenos onda mi na oba moba prepozna kao v3 i traži te kao drivere!:-/= Citat =:
Izvorno postao prpic
No care,problem je taj da prek usb nemogu spojit mob(vidite temu usbsemprt-v635)pa onda izdumajte nešta:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao prpic