se isplati mjenjati jer meni ovaj Wlan ničemu ne služi, jer nemogu surfati ko čovjek..
i koje su prednosti ovog Asusa..
Printable View
se isplati mjenjati jer meni ovaj Wlan ničemu ne služi, jer nemogu surfati ko čovjek..
i koje su prednosti ovog Asusa..
Odlican procesor, predugo trajanje baterije i CF utor u koji bacis Wifi ako ti toliko treba. Ali dosta je glomazan i IMHO ruzan. Prodajes mozda 1950?
preko PM za ponude i ostalo..
kažeš mi još neke razlike zašto A620..
To je u principu to. A620BT je oldschool PDA napravljen kako spada, sa dobrim procesorom, ugradenim BT-om i prilicno dugim trajanjem baterije. U odnosu na 1950 neces mnogo propustiti, jedino WM 5.0 i ugradeni wifi za koji si vec rekao da ti ne treba.
mislim, toliko se trebam mučiti da namjestim taj WiFi kad mogu isto i sa Blututom..
tip je zainteresiran za zamjenu, i jel ide u njega onaj microdrive..
Ide microdrive, a sa BT-om ces se fino na*ebati. Wifi je puno udobniji za to, narocito ako si sve fino postimas.
odustao sam radi:
- nema SD utor
- ružan je (vidi sliku: http://www.mobile-review.com/pda/rev...a620/pic03.jpg )
- i nema Wlan
Rekao si da ti wlan ne treba, a sto ce ti SD utor ako imas CF?
jer imam karticu od 1GB, pa da bezveze ne propadne..
a Wlan, neznam šta sa njim, jer sa ovim 1950 imam samo probleme sa postavljanjem routera i tih svih sranja..
i kad gledam filmove mi šteka, jer ima memory leek..
CF kartice su puno jeftinije od SD. Meni je u principu svejednu, niti u dzep niti iz njega, ali da sam na tvom mjestu uzeo bi A620BT.
Zapravo ne bi :) ali zato sto mi treba sto manji PDA sa wlanom. Kad bi imao A620BT kupio bi si wifi karticu, ali bi onda opet bio prevelik.