najme imam 2 problema 1:kada spojim mob na USB sve druge stvari(DSL,miš) prestanu radit te sve moram prek tipkovnice 2:mpt mi neče prepoznat mob mislim da je problem u nekim driverima ali komp ga dobro prepozna...:thumbup: :thumbup:
Printable View
najme imam 2 problema 1:kada spojim mob na USB sve druge stvari(DSL,miš) prestanu radit te sve moram prek tipkovnice 2:mpt mi neče prepoznat mob mislim da je problem u nekim driverima ali komp ga dobro prepozna...:thumbup: :thumbup:
probaj reintalirat drivere..
jesam i opet isto...
intaliraj drivere na neki drugi USB prikljucak :)
jesi to probo?
Skini novi MPT, imaš pod linkovi.
na matičnoj ih imam 6 i u svaki sam probi i neče a prije mi je radili(prije nego što sam formatiro hard) sve živo sam proba ali neznam zakaj neče čak sam i modem iz kompa iščupo...
= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Možda je do formatiranja, vjerojatno si sve dobro napravio, ali nikad neznaš...
A možda je i do matične.
do matične isto nebi reko stara je manje od pol godine
reinstalacija winsa??:D
= Citat =:
Izvorno postao prpic
To sam isto tio predložiti, neznam što bi drugo više, ali meni se nekako to ne isplati zbog MPT-a...
Jeli ti i to bude kad spajaš sa ajmo reći p2k toolsom ili nećim drugim?
ma ništa mi neče pokrenut mi p2k niš
ne znam sta je onda....
Probaj reinstalirat win, ne znam sta bi drugo pomoglo.. :zbunj:
= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Probaj nove drivere za USB.
Moraš sve programe uninstal pa manualno maknuti drivere iz regya! Nakon toga instaliraj PST prvo pa onda ostale programe! Nemoj zaboraviti da ako prvo pokrečeš P2k ili PST da ako hočeš pokrenuti phone tools moraš odpojiti usb kabel pa onda ponovo spojiti!
Firewall zna takve probleme da pravi,ako ga imas iskljuci ga pre pokretanja mpt.Ili to ili si pokupio neki virus.
virus nije sad sam skeniro disk ali da stvar bude gora komp mi zna bacit plavi ekran kad ukopčam mob:-/ :-/ :-/
:-/nema ti druge onda. to je posljedica windowsa i morat ćeš sve ponovno dizat, jer ako ti jedanput krepa tak, onda ćeš morat sve parcele formatirat da bi uredno instalirao drugi win. Znači, gubljenje podataka....:-/= Citat =:
Izvorno postao Ifrit