fakat ne kuzim da mogu samo 1 oglas svakih 480 sati, fakat mi nije jasno, u banani je ak je tako ovaj forum....
inac e do sada bez primjedbe na forum, jako mi se svidja ali ovo sa oglasom me malo bediralo...
Printable View
fakat ne kuzim da mogu samo 1 oglas svakih 480 sati, fakat mi nije jasno, u banani je ak je tako ovaj forum....
inac e do sada bez primjedbe na forum, jako mi se svidja ali ovo sa oglasom me malo bediralo...
To vrijedi za nove korisnike do 50 postova i 45 dana "staža". To je napravljeno zato da se ne bi ovaj forum pretvorio u oglasnik. Kad bolje razmisliš vidjet ćeš da je to dobro. Kad skupiš dosta postova moći ćeš i ćešće stavljati oglase...= Citat =:
Izvorno postao labud
Očito nisi baš proučio pravila oglasnika pa evo ti citat:
I pročitaj ostatak pravila.= Citat =:
Novim članovima na forumu ostavljanje oglasa je ograničeno na 1 oglas u 20 dana. odgovori na ostale oglase, kao i na ponude u vlastitom oglasu su dozvoljeni bez ograničenja. Nije dozvoljeno u postojeći oglas dodavati nove oglase da bi se izbjeglo ovo ograničenje. 'Novim članovima' se smatraju oni koji imaju manje od 45 dana staža na forumu i manje od 50 postova. Ovo pravilo uvedeno je radi sprječavanja pretvaranja ovog foruma u oglasnik.
jesu to oba pravila vezana, jer sam puno dulje od 45 dana ovdje.....
ok nema veze...
Pa ja sam mu već rekao sve što treba znati.= Citat =:
Izvorno postao prpic
Da, vezana su. To ti tamo i piše. Svi ispod 50 postova i sa manje od 45 dana "staža" su "novi članovi". 45 dana već imaš, a fali ti još samo malo postova do 50. ;)= Citat =:
Izvorno postao labud
vise sam citao postove nego kreirao i dosta informacija skupio...= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
a gdje mogu procitat koliko tocno postova imam?
U profilu svom... Vidiš tu s lijeve strane... Ispod nicka svoga, zajedno sa svakim postom. Imaš to također i u svom profilu kojeg otvoriš klikom na svoj nick, ili preko onog "brzi linkovi" gore desno u ljubičastoj traci.= Citat =:
Izvorno postao labud
Tu ti se broje samo postovi u tematskim threadovima, znači oni tipa chataonica, test forum se ne računaju. Sretno postanje. :thumbup:
Ako nemožeš onako radit oglase, samo stavi u potpis da prodaješ taj i taj mob... Info na PM.
hvala... moram jos malo postat... hehe= Citat =:
OK, ali polako... Vidim da si sad krenuo dosta threadova otvarati, a dio je malo bezveze... Nemaš žurbe, neće forum nikud pobjeći... :nono: Ako ti ti threadovi završe u smeću opet će biti kao da nisi ništa ni napravio... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao labud
na brzinu sam ih otvorio istina ali nisu bas bezveze ali ok....= Citat =:
ovo zatvaram:closed:
aha, napraviš to i pobereš ban. oglasi su za oglasnik, a ne za sigove. da ne bi bilo da niste upozoreni.= Citat =:
Izvorno postao a.k.