pošto mi je krepala da vidim što vi velite...
jel bolja ge force ili ati?
imam neke u planu ali eto da vidim vaša mišljenja...
Printable View
pošto mi je krepala da vidim što vi velite...
jel bolja ge force ili ati?
imam neke u planu ali eto da vidim vaša mišljenja...
hmm..za te pare neku gf4TI (200-250 kn)
il radeon 9600pro (300-350)
Ja sam prodao Nvidia 6600TD za 350 kuna... tako se inače kreće cijena te grafičke kartice a daaaleko je bolja od gore navedenih
gle, fakat, kad je to tak palo?
onda ove gore otpiši (neznam zakaj tak drže cijenu?)
gf4 ti4200 128mb su oko 200kn realno , a 9600pro 250-300kn realno , a ne koliko ljudi traze , ima pacijenata kaj za 9600xt hoce 500kn jer je 256mb a slabija je od 128mb verzije .
Upravo tako... viđao sam ja stvarno štošta... neupućeni ljudi neznaju da cijena elektroničkih uređaja vrtoglavo pada, a pogotovo u prošlih 4 mjeseca...
Što pokazuje recimo da su 6600TD kartice pale sa 900 kuna na 350-400
procesori AMD pali sa nekih 1000 na 500... i to u samo 4 mjeseca, a prije 8 mjeseci su bili nekih 1200 tak da ono...
Sve je palo strahovito...
To je dobro za kupce, ali loše za prodavače kojima se ne isplati niti prodavati niti nadoplaćivati za novo, zamjensko...
krompirček pošto sam od sutra u zagrebu možeš li mi dati link na grafičku koja bi bila najbolja za oko 300kn? Hg spot, chipoteka nije bitno u metropoli sam :licklips:
300kn je za novo jako nezgodno - max. kaj mozes ubosti ti je rade 9250 , za oko 270kn u ve-milu .
a šta ću kad sam siromah... a i što će mi pila u starom kompu... :chatter:= Citat =:
Izvorno postao Router
a i ne igram se na kompu...
nema hladnjak? pa kako to radi? ako nema hladnjak jel to znači da je slaba?
pasivno je hladjena , nema potrebe za ventom jer nema visok takt niti arhitekturu da se grije posebno .
ma radije ti oglasnik u ruke i pikni nekaj rabljeno - gf2 ili 4 se da naci za 50-80kn,probas samo da rade
ma ne treba mi nešto tako slabo... imao sam gf4 i krepala je sada želim nešto malo bolje :)= Citat =:
Izvorno postao Router
uzmi 9600 na PCE forumu
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...98031528032034
+
neki vent pričvrstiš sa malim oprugicama da bude activ ;D
:-/a zašto ne??
Za 300 kn se nađe i 9500Pro pa čak i 9700, ako imaš sreće pa naletiš, koja pojede sve ove gore. ;)
Najgora nVidijina kartica svih vremena. ;)= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Ajd obrazloži zašto, jer kod moga frenda radi super (ok a da možda zavisi od konačne konfiguracije)= Citat =:
Izvorno postao domy_os
zato što nvidi tako nešta nije trebalo... napravili su 64bit karticu u doba kad su 256bit kartice bile novi pojam i standard...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
kartica je u vrijeme izlaska bila precjenjena.
Najmanje prodavana jer se za isti novac moglo kupiti mnogo bolje...
Općenito cijela Nvidia 5 serija je neuspješna serija, a jedna od najuspješnijih kartica je 6600. Koja se još i danas itekako isplati po cijeni po kojoj se prodaje...
gdje?........= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
ovaj forum: http://forum.pcekspert.com/
u ovom podforumu:
http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=44
Naći češ sigurno nešta zanimljivo za sebe i svoje potrebe vezane za hardware
Ja imam i preporučujem ATI
za malo para isto prporucujem ati imam 9550 i jako sam zadovoljan premda sam je kupio u ducanu i nisam bas malo platio...= Citat =:
Izvorno postao a.k.
ovak ATI ima ljepšu sliku, al slabije performanse, a nvidia ima brže performanse al zato slabiju slikicu, ja preporučujem ATI!= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ajd ne baljezgaj, sve se pretvorilo u pokvareni telefon...
uzeo ati 9550 a dobro je samo mi je slika na tv-u crno bijela :-/ pal B čudno :-/
help? :-/
imam drivere 8.152
ima link za download novijeg?
probaj postavke izlaza (svideo ili činč),
probaj skinut nove drivere