!!POMOC!! Zdravo, zanima me dali se na k700i moze iskljuciti zvuk na kameri??? Hvala!!! :wstupid:
Printable View
!!POMOC!! Zdravo, zanima me dali se na k700i moze iskljuciti zvuk na kameri??? Hvala!!! :wstupid:
Može se kako na kojem softwareu. Probaj isključit zvukove preko profila da vidiš jel tvoj među njima. Ako nije, trebaš preflashat ili, ako baš oćeš slikat u nekim kritičnim situacijama (baš si mislim kojim :D), možeš nazvat neki besplatni govorni automat i kad uspostaviš poziv stisneš tipku sa strane za kameru te slikaš.
Ok Hvala! Probal sam među profilima ali nejde.
Jesi probao isključiti zvukove držanjem ljestvi (#) pa onda uključiš kameru i slikaš...= Citat =:
Izvorno postao Gusar SL
Ides ovako, nazovi sluzbu za korisnike, (ili neki drugi broj koji je besplatan, nije bitno, samo sa automat vrti i da ga mozes pustiti do mile volje - kao sto slucaj na sluzbi za korisnike)
Onda, dok je "slusalica dignuta" odleti u meni pod camera i slikaj...bez zvuka naravno... :thumbup:
...ako si ga kupio u t-mobileu, onda ne možeš, kao ni ja na svom...= Citat =:
Izvorno postao Gusar SL
Moj nije brandiran ali se isto ne može isključit taj iritantan zvuk kamere. Zna li netko postoji li mogućnost isključivanja onog bipa kad se uključuje snimanje razgovora. Te dvije stvari me užasno živciraju.
Mene zanima zasto kada pritisnem na kameru izbaci me iz menija?Ne mogu uopce koristit kameru.
znaci niko ne zna?
Izgleda da ne. :(= Citat =:
Izvorno postao newbie_new
Meni to zvuci kao cisto softverski problem. Znaci ili probaj napraviti update preko SEUS-a, ili ga odnesi na servis ako je pod garancijom, ili se javi nekome tko to radi da ti stavi novi firmware.
iskljuci ton, pa nece biti, bar je kod mene tako, ako ne to je firmware, ja imam R2CA001 :)