Uzeo sam E720 preko ebaya pa me zanima sljedeće!
Mob je kodiran na Orange pa me zanima da li mogu otključati kodovima iako nemam karticu od tog providera! Ako da kako? Da nemoram još plačati Englezu za otključavanje!
Pozdrav! :thumbup:
Printable View
Uzeo sam E720 preko ebaya pa me zanima sljedeće!
Mob je kodiran na Orange pa me zanima da li mogu otključati kodovima iako nemam karticu od tog providera! Ako da kako? Da nemoram još plačati Englezu za otključavanje!
Pozdrav! :thumbup:
naravno da mozes.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
napiši čovjeku kako= Citat =:
Izvorno postao khideg
što ti nisi napiso' ? ;D
Samsung E720 Unlock bez kabela
prati ovo momak :king: :
1 - Ubaci karticu od VIP-a, T-shita ili čega već, jelte te upali mobitel. Dobit ćeš poruku: "Incorrect Card".
2 - Sada piši: *#9998*3323#, i stisni "Exit - to Leave" i u meniu odaberi stavku pod rednim brojem 7.
3 - Mob se restarta. Kada se ponovo upali upiši: *0141# i stisni zelenu slušalicu (tipka za poziv).
4 - Mob je sada otključan za tu karticu.
I ne zaboravi pomoći nekome zauzvrat:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao andrija
mislim da je red da onaj tko tvrdi da se nešto samo tako može to i dokaže, u protivnom je izjava glupa.
najbitnije je napomenuti da ova metoda otključava mobitel samo za tu karticu koja je bila u njemu...
ako hoćete pravi unlock, onda samo kabel metoda.
Pa momak puno ti hvala ali ja za tu metodu znam odprije čak štoviše search radi čuda:= Citat =:
Izvorno postao andrija
http://cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-13977.html
Ali me zanimalo da li se može otključati bez kartice na koju je zaključano jer me zbunjivalo ovo kaj je čovjek napisao:
8. Iskljucite mobitel i stavite SIM-karticu od vaseg prvog operatera.
Uglavnom hvala na odgovoru! Kad stigne probaču kako si opisao! :thumbup: