sta je bolje???
Printable View
sta je bolje???
data kabel ako je usb... inace Irda...
irda
kaj je brze?
ako je usb onda je kabel brzi, a ako nije onda je irda brze!
p.s. po meni se ovo bas nemoz usporedjivati jer postoje razne situacije u kojima je bolji jedan odnosno drugi!
Ovisno o tome kaj se dela. Probajte flashat preko IrDA :D
Bas tako. Ovisi za sta ti treba...
Po meni je defitnitivno bolja irda posto koliko ja znam omogucava bolji prenos podataka! jest malo skuplja ali ipak po meni je bolja. Npr. ako koristis gprs preko mob-a na komp-u ako prikopcas na data ne mozes da punis mob, a preko irde mozes biti povezan sa kompom i staviti telefon na punjenje!
@LaMpiR tvoja tvrdnja uopće nije točna. Nitko, baš nitko te ne sprečava da istovremeno puniš mobitel i imaš ga prikopčanog na PC. Potrebno je samo malo baratanja lemilicom. Postoji i mobitel kod kojeg je to rješeno i tvornički (SL45i). Brzina prijenosa nije različita (115kBit/s).I dalje stoji tvrdnja da je bez kabla nemoguće flashanje, patchevi, unlock .... IrDA u kombinaciji s laptopom- da, zbog komocije, a u kombinaciji sa stolnim računalom jedino u slučaju ako se koristi više mobitela s različitim priključkom. U svakom drugom slučaju kabel je bolji.
Ali je Bluetooth najbolji
Ne mora znaciti. Mozes mozda sa BT upgrejdat FW ?
Isto kao i sa IrDA ;). Shvatite ljudi da je kabel zakon a sve drugo je samo za neke stvari, najčešće za nečiju komociju. :D
Je al neke stvari nemreš prek kabela... npr kod SE-a nema downlodanja tema, slika, muzike i sl prek kabla.
A što se tiče brzine prijenosa prek IrDA, ja npr. u svom laptopu mogu narihtat brzinu sve do 4 Mbps!
@Whiteboy možeš na laptopu ali ti mob svejedno ne prima tom brzinom :D . A i druga tvrdnja isto ne stoji jel sam vidil program koji to radi.
Koji program? Misliš na 'send to file' od christersson.ogr? Ja probo s kabelom preko hrpe programa pa ništa.
I ja sam sve programe probao kablom ali no work
Ne znam koji program, gledal sam kod frenda. Pitat ću ga kad ga vidim.
podrzava li 7250i-in nokia pc suite irda?
da, kabel je najbolja stvar za većinu stvari, a ove bežične tehnologije su dobrodošle, ali jednostavno ne možeš zamijeniti kabel upravo zbog razloga koje je naveo šljaka...