Motorola l6 konfiguracija
E ovako... prvi puta pisem, pa neka netko ne zamjeri mozda zbog netocnosti navoda, tj volio bih da me se ispravi...
Kupio sam Motorolu L6 onu T-mobile, i sada proucavam kako to nafrizirati i rjesiti na neki nacin odvratne stvari koje ima, kao npr sve od t-mobilea i odvratnih ikonica, te dekodiranje...
Ono sto sam pronasao u njemu je:
felx verzija: SE4660AXXQ60F3
verzija softvera: R3511_G_0A.52.26R_B
dsp s/w verzija: 623F3F00
popis jezika: 0959
Ako sam dobro shvatio, ja bih da:
1) znaci kao prvo moram promjeniti softver, to radim sa RSDom.
upali mob u boot modu (KAKO), i onda stavim R3511_G_0A.52.26R_B, rekli su da je taj najbolji al vidim da ga vec imam, znaci to ne diram, tocno?!
2) da bih promjenio ikonice i maknio sve od t-mobila i dekodirao sve trebam flexati sa novijom verzijom preko programa ttc sa verzijom
L6.zip from Cogent-network: dl42cg.rapidshare.de (6664 of 10000 MBit/s in use) ili
Download L6.zip from Level(3)-network: dl42l3.rapidshare.de (5092 of 10000 MBit/s in use) ili
Download L6.zip from Telia-network: dl42tl.rapidshare.de (1842 of 2000 MBit/s in use) ili ako se ne varam ili nekom drugom (kojom?)
3)cemu mi sluzi onaj programcic p2k, uspjesno sam instalirao driver i komp ga prepozna i spoji mi se na sve programe al ne uspjevam nista dalje, a na mobu ispisuje erorr neki 84 i slicno, tako da ne mogu nista. Dali je mozda tel zakljucan ili zablokiran za modificiranje zbog toga sto je t mobile i dali mi treba jos neki program, vidio sam jos i neke monster packove i programe za seek-ove al mislim da nema potrebe za tim (ispravite me ako grjesim)...
Ljudi puno hvala...