nemam baš vremena potražit na netu a na cd-u od matične nemam to jel neko ima link od kud skinut:scool: :scool: :scool: :scool:
Printable View
nemam baš vremena potražit na netu a na cd-u od matične nemam to jel neko ima link od kud skinut:scool: :scool: :scool: :scool:
To može bit bilo šta: modem, mrežna kartica,...
jel znaš uopče kaj je to?
kaj si uštekal u komp?
ja bi rekel da je to modem... iak nisam siguran= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Ja bih isto reko da je modem. Ajd zaviri u komp i vidi šta piše na onom većem chipu od modema pa ćeš preko toga skinut drivere. ;)
ak je modem onda ču ga jednostavnije skroz iščupat van:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Baš meni treba ista stvar..:)
Tražio sam po internetu i nisam našao rješenje.Uglavnom kažu da je modem u pitanju.Jel netko ovdje misli nešto drugo?Problem mi je što ne znam koji je to modem.Kupljen je u HGspotu,a piše na njemu 56k US Robotics(interni),v 90.Kad dođem na njihovu stranicu ima dosta nekakvih šifri,a ja ne mogu zaključit koji je moj.Jel bilo koji odgovara??
Riješio sam problem.Bio je modem u pitanju,ali pošto nisam smio otvarati kompjuter(straga su naljepnice),otišao sam u HGspot i njih pitao koji je točno modem i tražio drivere.Dali su mi cd i sve je riješeno.Ovaj moj je na kraju us robotics oem 3092,pa ako netko još bude imao sličnih nedoumica,neka proba s tim.